TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Peg Parnevik går i parterapi med Filip Lamprecht

06 maj, 2021 
Peg Parnevik och Filip Lamprecht
Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht är i semifinal i Let's dance.
Nu berättar Peg sin syn på programmet o
ch hur det påverkat henne, hon avslöjar även att hon och Filip kämpar för relationen som stormar.
– Vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, säger Peg.
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parneviks, 25, pojkvän Filip Lamprecht, 24, är just nu i semifinal i Let's dance. Det har minst sagt varit en turbulent tid för paret sedan Filip började resan i programmet. Peg har bland annat valt att pausa sociala medier för att sedan avfölja Filip på Instagram.

Efter ett romansrykte mellan Filip och danspartnern Linn Hegdal valde Peg dessutom att ryta ifrån rejält på sin Instagram-story – då det blev för mycket för artisten.

Filip Lamprecht om uppbrottsryktet med Peg Parnevik

I samband med att Peg tog en paus från sociala medier och avföljt Filip på Instagram har det spekulerats ifall paret ska ha gjort slut. Vilket nu Filip avfärdar i en intervju med Aftonbladet.

På frågan om ett uppbrott svarade Filip att det inte stämmer.

– Nej, vi fokuserar just nu på att det är kvartsfinal på lördag. Vi är ju i det offentliga ljuset, så det har alltid varit spekulationer hit och dit. Alltid. Det är inget nytt så. Vi fokuserar på oss och det är inget vi gräver in oss i.

Annons

På frågan om de fortfarande är tillsammans och ett par blir svaret kort och tydligt.

– Ja.

Peg Parnevik avslöjar kampen i relationen med Filip – går i parterapi

Systrarna Peg och Penny har den omtyckta podden Pillowtalk. Och nu öppnar Peg upp sig om relationen med Filip och hur tiden under Let's dance har varit.

– Jag tycker inte om Let's dance. Hela cirkusen och även produktionen har skämtat på min bekostnad. De har förstört så mycket, jag vill inte säga förstört mitt liv, men det har påverkat mig så mycket att jag inte vet hur jag ska förklara för er hur dåligt jag mår, säger Peg och fortsätter:

– Mitt självförtroende, psykisk hälsa och mitt mående. Jag går i terapi igen.

Peg berättar även att Let's dance har påverkat relationen mellan henne och Filip, samtidigt avslöjar hon att de går i parterapi.

– Det har påverkat min relation, jag och Filip är tillsammans men vi går i terapi separat och parterapi bara för att försöka hantera det här, säger Peg och lägger till:

Annons

– Alla skämtar ju om att det är skilsmässoprogrammet.

Penny Parnevik som deltog i Let's dance i fjol berättar även sin syn på tävlingen.

– Den här bubblan, det enda som är viktigt just nu är den här tävlingen. Och man själv är inte medveten om det, jag vet att Douglas kände ett utanförskap och han sa ”jag förstår till 100%”. Men det var ändå skönt för honom att få känna vad alla fruar i NHL exempelvis har känt i alla år, ett utanförskap och att den andra personen har så kul. Det påverkar relationen, säger Penny.

FOTO: TV4

Annons