ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Roberts Wells relation till Anders Berglund och Peter Harryson idag

09 maj, 2021 
ROBERT WELLS SÅ SKA DET LÅTA

Det var Robert Wells som dolde sig under korpen-masken i programmet Masked singer. Men vad gör han idag egentligen och hur är relationen till Peter Harrysson och Anders Berglund efter succé-åren i Så ska det låta?
– Vi vill ju ses, säger Robert.

Annons
Robert Wells söner Oscar och Theodor – Så lever de idagBrand logo
Robert Wells söner Oscar och Theodor – Så lever de idag

Under fredagens avsnitt var det korpen som fick lämna i Masked singer och under korpen-masken dolde sig ingen mindre än stjärnpianisten Robert Wells, 59. Men vad gör Robert idag egentligen? I en intervju med Hänt berättar han om framtidsplanerna och hur relationen till Anders Berglund, 72, och Peter Harryson, 73, är – efter succé-åren i Så ska det låta.

Det gör Robert Wells idag – efter alla åren i Så ska det låta

Robert Wells är en av original-profilerna i Så ska det låta. Tillsammans med Anders Berglund så var han en av kompositörerna under flera års tid.

Robert jobbar som musiker och är känd för sin turné Rhapsody in Rock med gäster som nu legat på paus på grund av coronapandemin. I sommar hoppas Wells att Rhapsody in Rock kan komma till Dalhalla.

Rhapsody in Rock kommer köra igång på Dalhalla är planen. Jag planerar även att fortsätta att testa på nya saker som jag gjorde med Masked singer. Jag funderar på att göra en solo-turné där man bjuder på klassisk musik, det vore fantastiskt roligt, säger han och tillägger:

Annons

Jag börjar se ljuset.

Så är relationen till Anders Berglund och Peter Harryson idag

Tillsammans med pianisten Anders Berglund och programledaren Peter Harryson gjorde Robert succé i SVT:s Så ska det låta.

Så ska det låta
Robert, Peter och Anders i SVT:s program Så ska det låta år 2005

2019 föll Peter Harryson ihop i sitt hem och fördes till sjukhus. Femton veckor svävade han mellan liv och död för att sedan år 2020 komma tillbaka för att underhålla tillsammans med vännerna.

Tanken var att trion i mars 2020 skulle åka ut på en turné, så blev inte fallet då coronapandemin slog till och Peter Harryson är i riskgrupp.

Hur ser du på dina år i Så ska det låta?

– Det är ett fantastiskt minne, men that's it! Det var nästan lite upprepande tillslut, men de första tre åren var det roligaste jag gjort.

Annons

– Men det som var sorgligt förra året var att jag Anders och Peter skulle ut på en konsertturné, och precis när vi repat klart så ringer de och säger att det inte blir något. Det var jobbigt, nu har vi fått ställa in.

Hur är din relation till dem idag?

– Jättebra, jag och Anders hade en tanke på att starta en podd, det går att göra på distans.

Robert berättar att Peter HarrysPon är i bättre form än någonsin och att han ser fram emot att träffa honom framöver.

– Förra året när vi drog igång hade han varit enormt sjuk, men han var i bättre form än någonsin inför den planerade turnén. Vi har inte daglig kontakt, men vi vill ju ses, avslutar Robert.

FOTO: CARL-JOHAN SÖDER / Karin Törnblom/TT

Annons