Jenny Strömstedt säljer sitt torp – se bilderna och priset här

JENNY STRÖMSTEDT

Den folkkära TV4-programledaren och poddprofilen Jenny Strömstedt har beslutat att sälja sitt torp utanför Oxelösund. Men hur ser det ut och vad kostar det egentligen?
Hänt har svaret!

Den folkkära TV4-programledaren och poddprofilen Jenny Strömstedt, 48, har beslutat att sälja sitt torp som ligger utanför Oxelösund. Till vardags bor hon på Södermalm i Stockholm tillsammans med maken och artisten Niklas Strömstedt, 62.

Jenny avslöjade på Facebook att hon nu säljer sitt älskade torp med vedmod. I inlägget skrev hon:

”Med stort vemod, en tår i ögat men med 100 år av vackra släktminnen säljer vi vårt älskade Väster-Aspa. Fem minuters promenad från havsbad vid sandstrand eller egen vik. En timme från Stockholm. Helt enskilt läge utan grannar inpå. Perfekt för barnfamiljen som älskar enkelt torparliv och trädgård. Snart blommar körsbärsträden bredvid plommon och äpplen. I juli dränks backen i doftschersmin.”

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: AJ AJ AJ Efter sonens tårar – dramatiska bilderna på Zlatan

Jenny Strömstedts karriär på TV4

Förutom att leda Nyhetsmorgon så har Jenny Strömstedt med sin man Niklas Strömstedt det egna programmet Tillsammans med Strömstedts som just nu går på TV4. I programmet träffar de kända par för att prata om kärlek och relationer.

Nyligen såg vi Jenny leda unicef-galan Världens viktigaste kväll tillsammans med Daniel Norberg. Förutom att leda galor så har hon tidigare haft det egna aktualitetsprogrammet Jenny Strömstedt och Jenny och Steffo träffar partiledarna inför valet. Dessutom leder hon kriminalprogrammet Brottsjournalen med Leif GW Persson.

Men i Nyhetsmorgon är hon också en stjärna. Tillsammans med Steffo Törnqvist så är de ett av Nyhetsmorgons mest populära programledarpar. De två går ofta att se på torsdagar och fredagar tillsammans – men för ett tag sedan saknades Jenny i ett par veckor.

Anledningen var att hon smittats av covid-19 i mars vilket hon själv berättade på Instagram för följarna.

Till bilden skrev hon: ”Äntligen får jag börja jobba igen efter att ha dragit på mig covid för ett par veckor sedan. Jag hade börjat inbilla mig att jag var immun efter att ha klarat mig från att bli smittad av både ungdomar hemma och soffpartner.”

Jenny Strömstedt säljer sitt torp – så mycket kostar det

Och vi förstår att Jenny känner vemod! Det urgulliga och charmiga torpet är en riktig pärla från 1800-talet som nu ligger ute till försäljning.

Här syns utsidan av torpet

FOTO: SkandiaMäklarna

Nedan syns köket med gott om platser, i torpet finns dessutom el och kommunalt sommarvatten.

FOTO: SkandiaMäklarna

Utöver torpet och gäststugan så finns det även en arkitektritad bod. Nedan syns det mysiga vardagsrummet med öppen spis.

Mysigt och ombonat vardagsrum

FOTO: SkandiaMäklarna

Tomten omkring torpet är verkligen en dröm för den som älskar grönska, då det bjuds på fruktträd och stora öppna gräsytor med plats för plantering och blommor.

Men så vad är priset? Enligt mäklarsidan så är utgångspriset på 895 000 kr eller högts bjudande.

LÄS OCKSÅ: Roberts Wells relation till Anders Berglund och Peter Harryson idag

LÄS OCKSÅ: Tittarna rasar mot Lotta Engbergs inslag i Bingolotto – ”chockad”

FOTO: Eero Hannukainen/TT / SkandiaMäklarna