Idol 2023 marknadsföring banner

Efter sonens tårar – beskedet om Zlatans och Helena Segers framtid

10 maj, 2021 

Zlatan Ibrahimovic vittnade för några veckor sedan om att sonen gråtit när han var tvungen att lämna familjen.
Nu kan dock den närmaste framtiden för Zlatan och familjen ändras drastiskt efter de dramatiska bilderna från söndagen.

Annons
Helena Seger offentligt förödmjukad – efter Zlatans utbrott
Helena Seger offentligt förödmjukad – efter Zlatans utbrott

Fotbollsproffset Zlatan Ibrahimovic, 39, hymlar inte med att han är självcentrerad när det kommer till fotboll. Men genom åren har han alltid berättat om sin stolthet och till barnen Maximilian, född 2006 och Vincent, född 2008, och kärleken Helena Seger, 50.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett av Sveriges mest omtalade och hetaste par. De är måna om sitt privatliv, men vi har då och då fått glimtar in i deras liv, och historien om hur de träffades finns berättad från både Zlatan och Helenas synvinkel.

Zlatan Ibrahimovic skadad – en månad innan EM

Recept.se Nyhetsbrev

Zlatan gjorde comeback i det svenska landslaget tidigare i år efter en längre frånvaro i den blågula tröjan. Nu förväntas han givetvis vara en viktig del av EM-truppen som ska presenteras 18 maj.

Men det verkar inte gå som på räls då Zlatan under söndagen blev skadad, och bilderna ser oroväckande ut då fotbollsproffset ser ut att ha vridit knät.

Annons

Det var under mötet mot Juventus Zlatan skadade sig i den 65:e minuten, då han hamnade i en duell med Matthijs De Ligt och efter det såg det ut som att svensken fick rejält ont.

Zlatan ska inte heller har varit i toppskick för matchen, vilket Milans tränare avslöjat.

– Zlatan var inte 100 procent. Han hade ett halvt träningspass med oss under fredagen, men han ville vara med under denna match till varje pris. Han har ont i knät men jag tror inte att det är något allvarligt. Vi kommer att utvärdera det, berättade tränare Stefano Pioli, enligt Football Italia efter matchen.

Zlatans framtidsbesked med familjen – efter känslostormen

När Zlatan i samband med att han avslöjade comebacken i landslaget blev det känsligt. Under presskonferensen bröt han ihop i tårar efter frågan vad det betyder för barnen och familjen att han kommer tillbaka till Sverige igen.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt. Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av ”allihop”, sa han då.

Annons

Sönerna Maximillian och Vincent tycker det är jobbigt att pappa lämnar dem emellanåt och blir ofta ledsna, vilket Zlatan konstaterade under presskonferensen. Nu återstår det att se ifall Zlatan repar sig och har möjlighet att återhämta sig tillsammans med Helena och barnen innan det är dags för EM-kvalet.

FOTO: XPOSURE PHOTOS / TT // ISABELLA BONOTTO

Annons