Han pekas ut som Pernilla Wahlgrens nya kärlek

Avslöjar

Nyligen kunde Bianca Ingrosso avslöja att hennes mamma Pernilla Wahlgren dejtar igen. Pernilla har bekräftat att det stämmer och nu pekas mannen i 50-årsåldern ut som hennes nya kärlek.

För några veckor sedan kom den glada nyheten om att Pernilla Wahlgren inlett en kärleksrelation. Det var i podden Ursäkta som hennes dotter Bianca Ingrosso avslöjade mammans romans.

Det är ingen hemlighet att Bianca länge velat att hennes mamma ska träffa kärleken. Den som är en trogen tittare av Wahlgrens värld eller följer någon av dem på sociala medier har inte missat detta. Därför var det en överlycklig Bianca som delade med sig av detaljer i podden.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Pernilla Wahlgren bekräftar att hon träffar någon

Dessutom berättar hon att mannen är lik en känd skådespelare. Nämligen Max Ryan, 54. Max Ryan är mest känd för sin medverkan i Sex & the city 2 där han spelar Rikard Spirt.

När Pernilla gästar Rix MorronZoo med Laila Bagge och Roger Nordin bekräftar hon att de dejtar. Det är när Roger nyfiket undrar om hon träffar någon speciell just nu. Men inte heller här vill Pernilla avslöja mycket kring sin nya kärlek.

– Nej men ja, jag dejtar men sen får vi väl se vad som händer, säger hon fnissande.

Pernilla har tidigare berättat att mannen inte träffat hennes familj än. Men lyssnar man på hennes podcast Wahlgren och Wistam verkar det nu som att det har ändrats. Och hon avslöjar nya detaljer om kärleken.

– Nej..eller nja..Någon kanske. Men nej, vi är inte där än. Men just nu känns allt väldigt bra och väldigt okomplicerat, säger hon när Sofia Wistam frågar om han har träffat barnen.

I samma poddavsnitt pikar hon även om att hon kanske kommer att hälsa på Sofia tillsammans med nya kärleken.

– Ja och han kan köra båt. Så rätt vad det är när du sitter där på Sandhamn med Magnus och tror att ni ska ha egentid så kommer vi, säger hon till Sofia och skrattar.

Han pekas ut som Pernillas Wahlgrens nya kärlek

Nu har en man i 50-årsåldern som bor i Stockholmsområdet pekats ut som Pernillas nya kärlek. Mannen arbetar inom säljbranschen och gör även en del modelljobb. Och enligt flera källor är han alltså mannen som Pernilla dejtar. De följer varandra på Instagram och han är ogift. Mannen är dessutom väldigt lik skådespelaren som Bianca refererar till.

När Hänt pratade med mannen för ett par veckor sedan så nekade han på frågan om han dejtar Pernilla

– Nej det stämmer inte, sa han då till Hänt.

Men trots att han nekade så fortsätter det att spekuleras och han fortsätts pekas ut som Pernillas nya kärlek.

Hänt har sökt Pernilla Wahlgren för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: HÄLSA Hannah Graaf bryter tystnaden om tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: GRAVIDLYCKA Karin avslöjar chocken efter beskedet