Karin Nordström avslöjar sanningen om chocken över graviditeten

Karin Nordström
Exklusivt

Karin Nordström och Pelle Hansson Edh blev kära i Bonde söker fru 2019 – men förhållandet sprack. Nu har livet tagit en ny vändning för Karin som hittat kärleken på nytt och dessutom väntar tvillingar!
I en intervju med Hänt berättar hon om den totala chocken och lyckan över att vara gravid – som inte var planerat.
– Jag hade fått nog på killar kändes det som, berättar hon.

Karin Nordström, 27, blev ett känt ansikte för svenska folket då hon dök upp i TV4:s populära dejtingprogram Bonde söker fru 2019. Där fann hon kärleken i bonden Pelle Hansson Edh och de verkade lyckligare än någonsin.

Men i augusti 2020 kom nyheten alla chockades av – att Karin och Pelle valt att gå skilda vägar. Kort därefter flyttade Karin och har funnit kärleken på nytt i Dennis Arvidsson, 25. För en månad sedan kunde även Hänt avslöja att Karin är gravid och inte bara med ett barn utan tvillingar! I en intervju med Hänt berättar Karin nu om chocken och den stora lyckan.

LÄS MER: Carina Bergs chock efter elaka frågan om nyfödda dottern

Karin Nordströms chock – var inte planerat att bli gravid

Efter Karin och Pelle gjort slut flyttade Karin till en gård för att jobba. Där mötte hon kärleken Dennis Arvidsson av en ren slump. Hon avslöjar att det inte var planerat att hon skulle börja träffa någon så fort – men att det fanns en sådan stark kemi mellan de två.

– Det gick väldigt fort även om jag inte ville träffa någon. Jag hade fått nog på killar kändes det som. Men sen insåg jag att vi hade en sådan bra kemi och den tog över. Vi blev ett par ganska fort. Han är en väldigt varm och charmig person, jag föll pladask, säger Karin.

Och vad är det man brukar säga, känns det rätt är det lätt. Nu väntar paret tvillingar och känner stor lycka, trots att det inte var planerat alls.

– Det var inte planerat, men det klart vi hade pratat om barn. Och vi både ville men vi räknade inte med att det skulle gå så fort. Jag blev chockad när jag fick reda på det, jag tyckte det var läskigt, säger Karin och forsätter:

– Jag blev väldigt överraskad när jag sedan fick reda på att det var tvillingar. Men nu känns allting så naturligt och saker börjar falla på plats, det känns jätteroligt och vi är förväntansfulla.

Karin om måendet i graviditeten – tror det är två pojkar

Karin är nu i vecka 18 och ska under nästa vecka på ultraljud då det kommer finnas möjlighet att ta reda på kön.

– Jag är i vecka 18 nu och jag mår faktiskt väldigt bra. Om man har två i magen så brukar de ju säga att man har dubbelt av hormoner och allt därtill, men jag har klarat mig ganska bra. Men jag är pigg och jobbar på som vanligt!

Karin tror dock att det är två pojkar i magen.

– Känslan säger att det är pojkar, nu har jag fått en bild av det. Men det kan ju vara helt fel, men det är vad jag förväntar mig på något sätt.

Hur känns det att bli mamma?

– Jag kan se det framför mig, jag har alltid varit barnkär. Jag är väldigt redo och jag tror det kommer bli fantastiskt.

Vad är framtidsplanerna med kärleken?

– Vi bor i ett hus ganska nära där jag jobbar, så utrymme finns det. Framtiden annars ja två små barn som kommer nu då. Men långsiktigt drömmer vi om att köpa en mindre gård så vi kan ha djur, avslutar Karin.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts nya glädjebesked – nytt beslut för gårdsbutiken

LÄS OCKSÅ: Så ser David Hasselhoffs dotter Hayley ut idag – jobbar för Playboy

FOTO: TV4/Instagram