Så ser David Hasselhoffs dotter Hayley ut idag

David Hasselhoff och dotter Hayley
Avslöjar

Baywatch-skådespelaren David Hasselhoffs dotter Hayley har vuxit upp och gör minst sagt avtryck!
Numera syns hon jobba som plus size-modell för Playboy. Men hur ser hon ut idag? Se bilderna här!
Slå på ljud

David Hasselhoff, 68, är en av världens största skådespelare genom tiderna. Och det finns väl inga tvivel om vart du känner igen honom från – såklart Baywatch! År 1989 började tv-serien Baywatch sändas med David Hasselhoff i huvudrollen som livräddaren Mitch Buchannon och gjorde succé världen över.

Förutom sin roll i Baywatch så gjorde skådespelaren intryck i serien Knight rider där Hasselhoff spelade rollen som Michael Knight – en tuff kille som kämpade för allt det goda. Serien sändes i hela fyra år i början av 1980-talet, även den fick stort genomslag.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Bryter tystnaden efter återföreningen

David Hasselhoffs oväntade koppling till Linda Lampenius

1999 gästade ingen mindre än Linda Lampenius ett avsnitt av tv-serien med Hasselhoff i spetsen. Där fick hon rollen som violinisten Ariana i serien av en ren slump.

Anledningen var att hon befann sig i Monte Carlo för att uppträda för prins Albert och furst Rainier då hon fick manuset skickat till sig.

Planen var att Linda i scenen skulle lyfta skrot med David Hasselhoffs rollfigur Mitch bland bodybuilders. Därefter skulle hon och Mitch hamna på ett spa, få ansiktsbehandling och gyttjebad som övergick till kyssar i ångbastun.

– Men vet ni vad som hände då. Jag var full och tyckte Hasselhoff var gammal. Jag blev så chockad och tänkte att ska jag hoppa på en trampolin, ramla i slow motion och hålla på att pussas med Hasselhoff bland alla de här bodybuilderskillarna och sen ska jag vara inne i steambath med honom, har Linda tidigare berättat i podden Öppet hjärta av Marcus Birro.

David Hasselhoff tidigare i år, på Instagram har han snart nått 300 000 följare.

David Hasselhoffs dotter Hayley har vuxit upp – det gör hon idag

Men nog talat om Baywatch, för David Hasselhoff har inte bara en framgångsrik skådespelarkarriär att ta hänsyn till utan han har två döttrar tillsammans med sin ex-fru Pamela Bach, Taylor-Ann Hasselhoff född 1990 och Hayley Hasselhoff född 1992.

Dottern Hayley har också valt ett fartfyllt liv i rampljuset – dock inte som skådespelare utan som plus size Playboy-modell som hon visar upp på sociala medier titt som tätt.

På bilden syns Hayley på ett omslag som hon själv lagt upp på Instagram.

Hon jobbar för Playboy i Tyskland som hon taggat i inlägget.

LÄS OCKSÅ: David Beckhams pik till sonen Romeo efter utseendeförändringen

LÄS OCKSÅ: Mark Wahlbergs chockförändring på bara tre veckor – se bilderna

FOTO: Instagram / PONE, NDPG / BACKGRID UK EXCLUSIVE / TT

SENASTE NYTT!