David Beckhams pik till sonen Romeo efter utseendeförändringen

David Beckham och familjen, sonen Romeo har bytt hårstil

David och Victoria Beckhams son Romeo visar upp en större utseendeförändring på nya bilder. Samtidigt passar David Beckham på att skicka en pik till sonen.

David Beckham och Victoria Beckham må vara superstjärnor med stor succé inom respektive karriärsområden, men de senaste åren har de fått hård konkurrens från sina barn som gör succé.

Äldsta sonen Brooklyn Beckham fascinerar sina följare med sina vackra fotografier, men mest rubriker har han skapat med sitt kärleksliv. Sedan några månader är han förlovad med Nicola Peltz. Det planerade bröllopet – som enligt källor kommer kosta en smärre förmögenhet – har blivit uppskjutet. Inte på grund av trubbel i paradiset, istället är den pågående pandemin boven i dramat. Men den som väntar på något gott...

Brooklyns lillebror Romeo har även han växt upp i rampljuset och det är ingen överdrift att säga att han fascinerar sina fans minst lika mycket som övriga familjemedlemmar, på Instagram har 18-åringen i skrivande stund 2,9 miljoner följare.

Romeo Beckhams utseendeförvandling – nya håret

Till skillnad från sin storebror står han dock inte bakom kameran, istället satsar han på en modellkarriär och har bland annat frontat omslaget för italienska Vogue.

Häromdagen överraskade han dock sina miljontals följare med ett sprillans nytt utseende. Den tidigare mörkblonda pagen är ett minne blott, och på nya bilder har Romeo rakat sitt huvud och färgat de få millimeter hår i en platinablond färg.

Följarna jublar över 18-åringens nya stil, och bland kommentarerna återfinns även mamma Victoria Beckhams starka reaktion:

"Wow!!! Älskar!!!", skriver hon stolt under bilden.

Men pappa David Beckham passar istället på att skicka en pik till sin sons förändring:

”Fint hår Romeo. Jag undrar var du fått den idén från”, skriver han med en skrattande emoji.

LÄS MER: Filips svar – efter Pegs kritik mot TV4

David Beckhams frisyrer

Och sanningen ligger närmare än man kan tro – för det är nämligen exakt samma frisyr som David tidigare har haft. Redan 2007 kunde man se fotbollsstjärnan i identisk frisyr när han spelade i Premier league-laget Manchester United.

Romeo har dock gett svar på tal i kommentarsfältet:

"Precis som sin pappa", skriver han.

Kopierad stil eller inte, Romeos nya utseende verkar onekligen gå hem hos följarna. Och även 18-åringens flickvän Mia Regan verkar ha fallit för pojkvännens hår då hon skickar kärleksfulla emojis som respons på hans inlägg.

Det här är inte första gången som Romeo får inspiration från sin pappa när det gäller stil. För ett år sedan överraskade han alla med att ha flätat sitt hår i en tofs, en frisyr David kunde ses i redan 2003.

Det återstår helt enkelt att se vad Romeo dyker upp i för stil nästa gång han vill förändra sig, men det är ingen vild gissning att vi förmodligen redan sett den inom familjen Beckham.

LÄS OCKSÅ: Efter sonens tårar – dramatiska bilderna på Zlatan kan ändra allt

LÄS OCKSÅ: Starka reaktioner efter avslöjande bilden på Markoolio

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!