Starka reaktioner efter avslöjande bilden på Marko "Markoolio" Lehtosalo

Marko "Markoolio" Lehtosalo

Att Marko "Markoolio" Lehtosalo inte har några problem med bjuda på sig själv är ingen nyhet, men nu lägger radioprataren upp en bild som får många att reagera.
Obehaligt”, skriver bland annat en följare.

Marko "Markoolio" Lehtosalo är en av Sveriges mest omtyckta skådespelare, radiopersonligheter och artister. Han är ständigt aktuell med något nytt, och vad han än tar sig an slutar det alltid i stor succé.

Tillsammans med Roger Nordin och Laila Bagge brukar Markoolio underhålla lyssnarna i radoprogrammet Rix Morronzoo. Där pratar de om allt mellan himmel och jord och det hör inte till ovanligheten att de bjuder en hel del på sig själva. Och den här gången är det inget undantag.

LÄS MER: Roger Nordins karriär i fara efter läkarnas nya besked

Nu lägger de upp en bild på Markoolio som får många av följarna att tappa hakan.

Följarna i chock efter avslöjande bilden på Markoolio

Rix Morronzoos Instagram får följarna ofta följa med på vad som händer bakom kulisserna, och i veckan fick de se en bild som fick många att reagera. I deras flöden dök det nämligen upp en bild på när Markoolio sitter på toaletten, och under bilden skrev de:

”Jaa! Imorgon är det fredag och då kommer som vanligt vår MorronZoo-kompis Markoolio till studion, HURRA!! Förutom att dansa till Fredagslåten ska vi även leka "Huvudet i muggen" med vår egen Dr Mugg, tävla i Bokstavsbanken, ha fördomsfredag med "Gay eller Ej" och sedan är det dags att dela ut storvinsten i FIX FM. Häng med oss hela morgonen från 05! Kram från oss!”

Starka reaktioner – efter bilden på skådespelaren

Och bilden väckte många olika slags reaktioner. Snabbt började det trilla in kommentarer från följare som tyckte att Markoolio såg rent utav obehaglig ut, medan andra skrev att de fick sig ett gott skratt.

”Fy fasen vilket obehagligt foto på en annars så normal människa!”, skriver bland annat en person.

Men en bild på toaletten, usch och fy!”, skriver en annan.

Många kopplade även bilden till hans karaktär Dr Mugg.

”Haha kan väl inget annat än tänka på Dr Mugg... nästan så man hör skrattet MUAHAHAHH”, skriver en följare varpå många instämmer.

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Elin Nordegren familjen Parnevik efter alla år

LÄS OCKSÅ: Patricia Borgs lyxliv med Björn Borg – efter husförsäljningen

Senaste nytt