TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Phillipe Cohen tillbaka på Youtube efter återföreningen med Bianca

11 maj, 2021 
Phillipe Cohen tillbaka på Youtube
Det har varit väldigt tyst från Phillipe Cohen efter att han och Bianca Ingrosso valde att gå skilda vägar.
Nu är paret återigen tillsammans – och pojkvännen gör comeback till följarnas stora glädje.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Det har varit ett rejält händelserikt år för Phillipe Cohens, 26, del. Tidigare har han främst varit känd som Bianca Ingrossos, 26, pojkvän men efter att han i januari 2020 startade sin egen Youtube-kanal har även han fått en egen, stor följarskara.

Även i privatlivet har det hänt en hel del. I februari bekräftade Bianca att hon och Phillipe valt att gå skilda vägar efter många år tillsammans. Två månader senare avslöjade influencern att hon och pojkvännen hittat tillbaka till varandra igen och nu verkar det som att de ger sitt av- och på-förhållande ännu ett försök.

Phillipe Cohen om restaurang Ted

Något som har varit centralt i Phillipe och Biancas relation är deras brinnande intresse för mat och det är just det Phillipes Youtube-kanal handlar om. Sedan han startade den för ett och ett halvt år sedan har han delat med sig av recept och följarna verkar fullkomligen älska att se Phillipe i köket.

Annons

I samband med att Phillipe och Bianca gick skilda vägar i vintras avslöjade Phillipe att han ska öppna en restaurang i Stockholm.

”Vår ambition är att leverera en kvarterskrog med god mat, dryck och framförallt en familjär känsla av att ni gäster ska få komma hem till oss. I april slår vi upp dörrarna till vår restaurang Ted och jag hoppas att vi ses dar!”, skriver han på Instagram då.

Men trots löftet till följarna har restaurang Ted ännu inte slagit upp dörrarna. Nyligen förklarade Phillipe Cohen att de är i full gång med förberedelserna och att de snart är redo att ta emot sina första gäster.

Sanningen bakom Phillipes paus

När Phillipe började med sin Youtube-kanal la han upp cirka en video i veckan. Men sedan relationen med Bianca började storma och förberedelserna med den nya restaurangen drog igång har det varit väldigt tyst på kanalen.

Annons

I december la Phillipe upp en video – och därefter gick han under jord. Nu när restaurangen verkar vara färdigställd och kärleken med Bianca återigen sprudlar är Phillipe Cohen äntligen tillbaka på Youtube. De senaste dagarna har han lagt upp hela två videor, och det råder ingen tvekan om att följarna är glada.

– Varmt välkomna tillbaka, jag har varit borta i fyra till fem månader nu. Det har hänt lite grejer, jag är mitt i uppstarten av en restaurang, förklarar Phillipe i den första videon.

Anledningen till att det har varit så tyst är helt enkelt att Phillipe Cohen har haft fullt upp med restaurang Ted, som alltså snart slår upp dörrarna!

FOTO: Youtube

Annons