Därför tog det slut mellan Nicole Rosén och Aoi från Älskar, älskar inte

Nicole och Aoi

För ett par veckor sedan visades säsongsavslutningen av discovery+ nya serie Älskar, älskar inte.
Nu avslöjar deltagaren Nicole Rosén att hon och den tidigare pojkvännen Aoi Izumihara valt att gå skilda vägar.
– Det var inget hastigt beslut, förklarar hon för Aftonbladet.

Under våren har discovery+ och Kanal 5-tittarna kunnat följa åtta kärlekspar i realityserien Älskar, älskar inte. I programmet fick alla par för första gången prova på att bo ihop med varandra, efter att ha levt i ett distansförhållande.

Eftersom deltagarna kommer från ett annat land än deras partner, blev det en hel del kulturkrockar och problem i kommunikationen under resans gång – men såklart även en hel del kärlek. Två av paren förlovade sig framför kamerorna och flera av dem är tillsammans än idag.

LÄS MER: Älskar, älskar inte-Tony svarar på barnfrågan alla undrat över

Isabella och André går skilda vägar

Ett par som stötte på en hel del patrull i Älskar, älskar inte var Isabella Gunnarsson Fröstrup och pojkvännen André, som hon träffade på en resa till Brasilien.

I säsongsavslutningen förklarade Isabella att hon och André fortfarande var ett par, men detta kom att ändras ganska snart. För ett par veckor sedan meddelade realityprofilen att hon valt att avsluta relationen.

– Nu när jag fått lite distans till det och jobbat på mig själv så har jag blivit mycket starkare och det är nog därför jag ens är kapabel till att ta det här beslutet idag, sa Isabella på Instagram då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nicole om uppbrottet från Aoi

I Älskar, älskar inte fick tittarna även följa kärleksparet Nicole Rosén, 25, och Aoi Izumihara, 26. Aoi bor i Japan och i programmet reste han till Sverige för att bo ihop med flickvännen Nicole ett par månader.

Nicole och Aoi hamnade i en hel del konflikter under deras tid som sambor och i ett avsnitt testade de att gå i parterapi i ett försök att förbättra kommunikationen mellan dem. Men även här har kärleken nu tagit slut. På Instagram berättar Nicole Rosén om uppbrottet.

– Det var jag som valde att avsluta det hela. Mer än så kommer jag inte kunna säga av respekt för Aoi, vi har fortfarande kontakt. Det har varit väldigt fredligt, och inte så dramatiskt som många kan tro, säger hon.

Ryter ifrån efter näthatet

I en intervju med Aftonbladet förklarar Nicole att hon fattade beslutet i mars efter att det blev klart att hon inte skulle kunna komma in i Japan.

– Det var inget hastigt beslut utan det var noga övervägt, säger hon till tidningen.

Efter programmet har Nicole och Aoi utsatts för en hel del näthat, vilket Älskar, älskar inte-deltagaren nu väljer att ryta ifrån mot.

– Det känns för jävligt på ren svenska, i synnerhet med tanke på att det blev som det blev med mig och Aoi, säger Nicole Rosén till Aftonbladet.

LÄS OCKSÅ: Därför tog det slut mellan Älskar, älskar inte-Isabella och André

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Älskar, älskar inte

FOTO: discovery+