Carina Bergs chock efter fräcka frågan om nyfödda dottern Juno

CARINA BERG

Carina Berg är nybliven trebarnsmamma då hon nyligen födde dottern Juno i mars. Men allt är inte frid och fröjd för nu berättar Carina om händelsen som fick henne att hamna i chock. Nämligen en riktigt fräck fråga om mamma och dotter av en okänd chaufför.
Carina Berg gör serie om barnlöshet "Var fan är storken?" – Se trailern här
Slå på ljud

Carina Berg, 43 och Erik Berg, 32, blev i mars föräldrar till sitt andra gemensamma barn. En dotter, med namnet Juno, föddes i början av mars. Paret har sedan tidigare sonen Otto, född 2019 och Carina har även sonen Holger, 11 med programledaren Kristian Luuk.

Vägen till barn för Carina och Erik har dock inte varit det lättaste. Paret har som varit öppna med att de har haft svårt att bli gravida. Nu är de även aktuella med nytt program på Discovery + med namnet Var fan är storken?. Serien kommer handla om just ofrivillig barnlöshet och träffa par som är mitt uppe i resan mot ett barn.

Carina drabbades av bröstböld efter Junos födsel

Dottern Juno och Carina Berg har inte haft det helt lätt efter förlossningen, eller iallafall inte Carina som plötsligt behövde söka akut vård. Detta berättade hon för ett par veckor sedan i den egna podden Gynning & Berg hittar sig själva som Carina har tillsammans med Carolina Gynning.

Det var under påsken som Carina förstod att något var fel.

– Jag firade påsk och först gömde det sig bakom en vanlig mjölkstockning, berättade Carina.

Men trots att hon hade fått antibiotika så hjälpte inget, läkarna hade då ännu inte upptäckt att det var en bröstböld.

– Och sen så gick jag där med mitt penicillin och ingenting hjälpte. Jag sov och grät med frysta ärtor på tutten, till slut var det helt ohållbart, berättade Carina som fick åka akut till sjukhus.

Carina i chock efter fräcka frågan om nyfödda dottern Juno

I veckans avsnitt av podden berättade Carina istället om händelsen som fick henne att bli i totalchock. Hon skulle nämligen åka taxi och chauffören valde att ställa en fräck fråga, enligt Carina.

– Jag klev in i en taxi med Juno och då sa chauffören att vi var fina och att han blev morfar i förrgår. Sedan blev han lite tyst och sa: ”är du mamman”?, berättar Carina Berg.

– Det sa han inte?, svarar Carolina Gynning tillbaka.

– Trodde han att jag var mormor? Han frågade är du mamma, men vad han menade med det eller om det fanns någon undertext i det, eller var han bara modern och inte ville förutsätta att jag var hennes mamma... Jag gick ju direkt in och trodde att han menade att jag var mormor, säger Carina Berg.

– Det tror inte jag, men tycker bara det är en konstig fråga. Jobbig att få, säger Carolina Gynning.

LÄS OCKSÅ: Caroline Kejberts nya glädjebesked – nytt beslut för gårdsbutiken

LÄS OCKSÅ: Så ser David Hasselhoffs dotter Hayley ut idag – jobbar för Playboy

FOTO: Karin Törnblom/TT // WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN