Caroline Kejberts nya beslut för gårdsbutiken

Caroline Kejbert.

Caroline Kejbert avslöjar nu en rolig nyhet – tillsammans med sin svägerska och svärmor.
”Vi ser så fram emot detta”, skriver hon glatt på Instagram.
Slå på ljud

Caroline Kejbert och Joacim Rickling träffades i Bonde söker fru 2017. De två föll pladask för varandra och dras kärlekssaga fortsatte även när kamerorna slocknat.

Idag är de stolta föräldrar till dottern Wilda, som är 2 år. Familjen bor i dag på Joacims släktgård i Örsundsbro, utanför Enköping. Efter Bonde söker fru har tittarna kunnat följa Caroline och Joacim och renoveringen av gården i populära serien Bondeparet – men än så länge verkar det ovisst om det kan bli fler säsonger av det programmet.

Istället har Caroline satsat på den egna gårdsbutiken. Där säljer hon handplockade favoriter i plagg, smycken, inredning och skor.

På sin blogg har Caroline berättat att det här är en dröm hon verkligen vill satsa på.

LÄS MER: Mia Parneviks förändring med barnen

”Nu när jag varit hemma med Wilda har jag insett att jag kommer att ångra mig om jag inte testar på det här med egen butik. Det värsta som kan hända är ju att det inte funkar, och då har jag i alla fall provat!”, skrev hon när butiken var ny.

Caroline Kejberts nya beslut för gårdsbutiken

Nu skriver Caroline en glädjande nyhet på Instagram. Hon har nämligen tagit det stora beslutet att flytta butiken.

”Början på något nytt - och större! Efter nio månader i vårat gamla - men ack så fina - bilgarage så byter vi gård! Idag togs nämligen första spadtaget och 2022 står en helt ny byggnad klar på Staby Säteri. Där kommer vi att flytta in tillsammans med vår fina svärmor och även ett litet fik.”

Hon skriver vidare att hon är så glad över nyheten som hon delar tillsammans med svägerskan Matilda och deras svärmor.

”Vi ser så fram emot detta och tror att en kaffe på den amerikanska verandan kombinerat med kläder och inredning kommer vara en riktigt bra kombo! Vi ser så fram emot detta!”

LÄS OCKSÅ: Linda Lindorffs dotter Wilhelmina i olycka – symtomen efter hjärnskakningen

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren avslöjar nya detaljer om sin romans

SENASTE NYTT!