Idol 2023 marknadsföring banner

Linda Lindorffs dotter Wilhelmina i olycka – symtomen efter hjärnskakningen

11 maj, 2021 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung.jpg.jpg?imageId=7409509&x=0&y=0&cropw=100&croph=76.502732240437&width=1318&height=1318
Malin Ljung
Programledaren Linda Lindorffs dotter råkade under måndagen ut för en otäck olycka. Hon föll från hög höjd och fick åka till sjukhus efter att hon inte kunde prata mer. Nu berättar Linda om mardrömmen.
Annons
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021
Här är alla bönder i Bonde söker fru 2021

Programledaren Linda Lindorff har haft fullt upp de senaste veckorna med att åka runt och besöka alla nya bönder som ska vara med i Bonde söker fru 2021. Åtta ny deltagare är presenterade och i sommar drar inspelningarna igång, då ska de kärlekstörstande bönderna få träffa sina utvalda brevskrivare och välja ut vilka som ska dejtas under sommaren.

Men innan dess har man på Linda Lindorffs sociala medier kunnat ta del av hur hon tagit tillvara på tiden med familjen. Linda är gift med maken Jacob Lindorff sedan tolv år tillbaka och tillsammans har de döttrarna Lykke, 14, Wilhelmina, 12, och Benedicte, 8.

Äldsta dottern Lykke känner många igen efter att hon deltog i Sveriges yngsta mästerkock 2019. Men sanningen är att samtliga systrar delar matlagningsintresset och har ett eget Instagramkonto där de delar med sig av ljuvliga maträtter de serverar familjen.

Svåra symtomen av hjärnskakningen

Nu är dock risken att Wilhelmina kommer behöva lägga förklädet på hyllan under en period, under måndagen råkade hon nämligen ut för en allvarlig olycka. Linda Lindorff skriver på sin Instagram att dottern föll från hög höjd.

Annons

Hon tuppade av, kräktes och kunde först inte ens prata. Åkte till sjukhus och hon blev inlagd för observation då hon fortsatte kräkas och inte kunde hålla sig vaken”, skriver Linda om den mardrömslika händelsen.

TV4-profilen beskriver att läkarna efter sex timmar beslutade sig för att röntga Wilhelmina för att utesluta att hon drabbats av hjärnblödning.

Tack och lov visade den inga frakturer eller blödning. Så nu är det vila för huvudet som gäller”, skriver Lindorff.

Linda Lindorffs oro för dottern efter olyckan

Nu är det vila för Wilhelmina som gäller. Samtidigt beskriver Linda hur otroligt påverkad hon som mamma blev av händelsen.

”Ni förstår ju hur orolig man hinner bli. Så hemskt. Hon har ännu ont så klart och är trött men har nu inte kräkts sedan igårkväll och säger att hon är okej så nu känns allt bättre”, skriver Linda.

Stort krya på till Wilhelmina!

Annons

FOTO: Jonas Ekström/TT, TT

Annons