TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-typeMasked singer 2024Robinson 2024

Kritiken mot Nyhetsmorgon – vädermissen får tittarna att reagera

11 maj, 2021 
Nu ryter flera tittare ifrån – efter det upprepade momentet i Nyhetsmorgon.
”Trams!”, skriver en argt på programmets Facebook-sida.
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Nyhetsmorgon på TV4 är ett älskat morgonprogram med många hängivna tittare. Men ibland blir tittarna besvikna på programmet – och då är de snabba att dela med sig av sina synpunkter på programmets olika sociala medier.

Tittarna kan reagera på väldigt olika saker då det tas upp många olika ämnen i programmet. Det är varje morgon fullspäckade program fyllda med olika inslag, intervjuer, tips och samtal.

Det är inte heller bara programmet som under åren kommit att bli väl uppskattat, även programledarna i Nyhetsmorgon är idag folkkära profiler och de blir både hyllade och sågade. Tittarna har till och med koll på när vilken programledare som ska leda vilken dag, därför reagerar de också snabbt om någon plötsligt saknas.

Kritiken mot väderrapporteringen på TV4

Men denna gång är det väderrapporteringen som tittarna är trötta på. Det är flera tittare som uttrycker sig argt kring huruvida ”det lokala vädret” enbart rapporterar prognosen för Stockholm och Gotland.

Annons

”Varför visas Stockholms lokalväder när vi ska se Dalarnas? Det har varit så länge”, skriver en tittare som bor i Dalarna.

En annan skriver argt:

”Vad är det för trams när ni rapporterar ”er lokala väderprognos?” Det är ju alltid bara för Stockholm och Gotland. När ska vi andra få vår lokala väderprognos? Säg istället i så fall: ”Här kommer vädret för Stockholm och Gotland!”, till denna kommentar har flera svarat:

”Håller med! Samma för oss!”.

FOTO: TV4

Annons