Niclas Wahlgrens hårda kritik mot Robinson 2021 ”Så förbannad”

Niclas Wahlgrens hårda kritik mot Robinson

Radioprofilen Niclas Wahlgren var väldigt missnöjd med det senaste avsnittet av Robinson.
Under morgonens NRJ-avsnitt valde Niclas att rikta skarp kritik mot TV4.
– Så förbannad, säger han i direktsändning.
Slå på ljud

Under morgonens sändning av NRJ pratade programledarna Messiah Hallberg, Klara Doktorow och Niclas Wahlgren om den senaste tvisten i reality-programmet Robinson. Under sändningen börjar Niclas kasta hård kritik på programmet och produktionen.

Läs om Niclas kritik mot Robinson här!

Tvisten i Robinson skapade stor ilska hos tittarna

William Seth Wenzel har under hela Robinson-säsongen suttit säkert i flera öråd då han har vunnit många immunitetstävlingar. Under förra veckan vann William ännu en immunitetstävling och var immun i örådet och därmed klar för final. I örådet hände något helt annat som chockade deltagarna.

Under röstningen så berättar programledaren Anders Öfvergård att två ska lämna Robinson ikväll och i röstning blev det William som fick flest röster och fick därmed lämna Robinson precis innan den stora finalveckan.

Hänt har intervjuat William och han förklarar att det inte kom som någon större chock att det var just han som fick lämna tävlingen denna gången.

Alla deltagare i finalveckan av Robinson

– Man har ju sett tidigare, jag visste att de hade så förra året och det finns ändå en risk liksom. Så då hade jag ju ändå ställt mig in på det lite. Det ser man ju också på min reaktion, jag sitter ju typ och ler, säger han till Hänt och fortsätter:

– Det finns egentligen ingenting jag är missnöjd med eller hade velat göra annorlunda. Då är jag hellre den, med råge, bästa spelaren som röstas ut för att man är det största hotet. Så det känns ändå okej.

Niclas ilska mot Robinson i NRJ

I morgonens avsnitt av NRJ Morgon inleder Klara Doktorow med att fråga sina två kollegor om det senaste avsnittet av Robinson. Efter att båda har fått svara på frågan börjar Niclas Wahlgren att berätta om hur han kände när han såg tvisten i Robinson dagen innan.

– Jag var så förbannad när jag satt och kollade Robinson igår med Kit, min son, och när William då på så typsikt tv-manérs, produktionsskit sätt blev utröstad. Då säger jag ”Jag lägger ner och kollar, jag slutar att titta på Robinson.”

Niclas fortsätter:

– Jag menar, att rösta ut den som verkligen är bra är ungefär som att ta bort Rafael Nadal från en tennistävling för att han är alldeles för bra så har vi alla som är sämre större chans att vinna. Och fy tusan där dog Robinson. Fy och skämmas Robinson-produktionen, säger Niclas i NRJ.

Niclas radiokollega Messiah Hallberg håller med kritiken och fyller i efter Niclas.

– Vilken skräpproduktion, jag tycker det hela är amatörmässigt.

NRJ Morgon sänds alla vardagar klockan 06:00 till 09:00.

LÄS OCKSÅ: Tittarilska efter att William Seth Wenzel tvingats lämna Robinson 2021

LÄS OCKSÅ: Robinson-Williams ord efter snöpliga förlusten i örådet – innan finalveckan

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!