Starka reaktioner efter Niclas Wahlgrens vågade bild

Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren syns lite överallt på både sociala medier och i morgonradion. Under senaste tiden har han varit öppen med sin träningsresa han gjort – nu visar han upp starka bilder som får följarna att reagera!

Niclas Wahlgrens, 55, kärleksliv stod verkligen i centrum då det uppdagades att han dejtade radio-profilen Laila Bagge, 48. De två träffades i Let's dance när de båda tävlade och de fann varandra direkt! Tillsammans har de sonen Kit, men efter fem års äktenskap gick kärlekssagan i kras.

Numera jobbar Niclas med radio, i januari tidigare i år avslöjades det att han blir en del av det populära programmet NRJ Morgon. Vilket har är mycket stolt över, då han i ett pressmeddelande berättade om erbjudandet.

– Det är både en ära och en utmaning att få leda morgonshowen på Sveriges bästa radiokanal. Jag är superpeppad!, sa Niclas i ett pressmeddelande.

LÄS MER: Beskedet – Solsidan får en sjunde säsong

Niclas Wahlgrens kroppsförändring – tränat stenhårt senaste åren

Förutom att prata i radio så är även Niclas personlig tränare och det råder ingen tvekan om att han brinner för träning och hälsa.

Under senaste åren har Niclas, eller i alla fall hans kropp ofta hamnat i rampljuset! Sedan separationen från Laila Bagge har Niclas Wahlgren nämligen byggt upp en riktig stabil superkropp, något Niclas tror att han kan tacka det tunga uppbrottet för.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag, berättade Niclas för Hänt i samband med att han avslöjade beslutet att bli personlig tränare.

Niclas delar ofta med sig av bilder på träning, främst på Instagram.

All träning som Niclas sysslat med har såklart börjat ge resultat och han är som sagt inte blyg för att visa upp sin muskulösa kropp.

Starka reaktioner efter Niclas Wahlgrens vågade bild

Ja Niclas är som sagt inte särskilt tillbakadragen när det kommer till superkroppen! Nu berättar han på Instagram om ett vårprojekt han slutfört, nämligen en renovering av utomhusplatsen i radhuset.

Han beskriver sig själv som väldigt hemmakär och att han är nöjd över resultatet – samtidigt som han ståtligt poserar utan tröja som förstabild följt av renoverings-bilder.

”Mitt vårprojekt börjar ta form!! Jag har knappt använt min framsida på huset för att det varit ganska fult och tråkigt. Den här våren bestämde jag mig för att göra helt nytt! Rent och cleant. Det är lite småsaker som är kvar med belysning i stenen pynt mm, men redan nu trivs jag att hänga här ute med att grilla och sola med vänner.Vet inte om det beror på att jag är kräfta som jag är så hemmakär men så är det i alla fall. Har ni tips på placeringar pynt etc så kommentera gärna det.”

Flera reagerar på bilden på Niclas men även att uteplatsen är snyggt gjord. Niclas systerson Benjamin Ingrosso skriver ”SNYGGT”. Även Niclas bror Linus Wahlgren kommenterar ”Grymt!!” och ex-svågern Emilio Ingrosso ger flera applåder.

LÄS OCKSÅ: Filip Lamprecht om stora förändringen – stöttas efter orden inför alla

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya kille – därför vill hon inte visa kärleken än

FOTO: Instagram / Charles Hammarsten/TT

SENASTE NYTT!