LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Pernilla Wahlgrens nya kille – därför vill hon inte visa kärleken än

19 maj, 2021 
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren har börjat dejta en person, vilket hon dessutom har bekräftat i sin egen podd.
Men varför vill hon inte visa upp honom än?
Nu berättar Pernilla verkliga orsaken om varför hon är så hemlighetsfull kring romansen.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

Pernilla Wahlgren, 53, syns just nu överallt! Du hittar henne både i den egna realityserien Wahlgrens värld men även i Masked singer, som en av medlemmarna i panelen – där har hon har briljerat och gissat rätt på de flesta som gömt sig under maskerna.

I Wahlgrens värld har Pernilla ofta bjudit på sig själv och i flera år har hon skämtat om att hon är singel men att hon ändå trivs med det. Fram tills nu, då Pernilla har bekräftat att hon dejtar någon!

Pernilla Wahlgrens romans om att medverka i Wahlgrens värld

I sin egen podcast Wahlgren & Wistam har Pernilla bekräftat att hon dejtar. Och det är inte flera stycken utan en specifik person – som Pernilla än så länge håller hemlig.

Men sedan Pernilla Wahlgren gick ut och berättade i podden att det finns en romans har frågorna från fans och följare strömmat in. I de3t senaste avsnittet förklarade hon varför hon inte valt att besvara alla frågor.

Annons

– Man vill ju ha den där första tiden för sig själv och jag har faktiskt ingen anledning att gå ut och berätta vad han heter eller vem han är eller någonting. Och han har inget intresse av det heller, berättade Pernilla.

Hon avslöjade även ytterligare detaljer. Bland annat att mannen i fråga tog upp ämnet Wahlgrens värld första gången de träffades.

– Första dejten vi var på så frågade han just det, och sa ”jag fattar inte hur det går till att ha en realityserie. Har ni folk som filmar hela tiden?” Jag svarade ”gud ja, hela tiden. Om du tittar runt dig just nu så sitter det kameror runt väggarna.” berättade Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens nya kille – därför vill hon inte visa upp honom

I veckan gästade Pernilla Framgångspodden och där berättar hon nu mer om kärleken – för varför vill hon inte visa upp romansen när hon annars är så öppen om dejten?

– Att jag ens skulle börja dejta trodde jag inte, men nu har jag bestämt mig. Så får vi se vad som händer, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

Annons

– Det här är jättenytt, vi får se. Just nu känns det jättebra, men jag vill inte heller prata för mycket om det, man vill inte jinxa, säger hon.

Pernilla förklarar att det kan vara speciellt att dejta henne, då hon är så igenkänd och offentlig. På första dejten med killen skojade hon att det fanns kameror överallt. Hon beskriver att hon vill ta det lugnt på grund av detta.

– Han frågade ”Vadå du filmar reality, är de med hela tiden?” Det är ju speciellt, och därför vill jag ta det väldigt lugnt liksom.

FOTO: Discovery+

Annons