LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Så gick det för alla i Den stora hälsoresan 2021 – här är alla resultat

19 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Kalle Moraeus
16 weeks of hell har lidit mot sitt slut och nu kan kändisarna äntligen visa upp sina imponerande resultat. Såhär gick det för årets deltagare i programmet!
Annons
Se när Hänts reporter genomför ett tufft träningspass med Tony Andersson – coach "Den stora hälsoresan"Brand logo
Se när Hänts reporter genomför ett tufft träningspass med Tony Andersson – coach "Den stora hälsoresan"

16 weeks of hell är det väldigt strikta kost- och träningsupplägget som kändisarna Viktor Frisk, Kalle Moraeus, Patrick Ekwall, Sofia Wistam, Marika Carlsson och Magnus Wislander har tagit sig an i Discovery plus program Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp.

Som väntat har det varit väldigt tufft, men nu har de genomfört sina 16 veckor och har därmed äntligen fått visa upp sina imponerande resultat.

Såhär gick det för alla i årets säsong av programme

Allas resultat i Den stora hälsoresan – från soffpropp till superkropp 2021

Viktor Frisk:

Viktors mål: Bli vuxen och få struktur.

Resultat:
Vikt: -1,8kg
Midjemått: -8cm
Kroppsfett: -8,7%

Annons

– Det har betytt så extremt mycket. För när jag kollar på före och efterbilder så ser jag först verkligen en kille som tappat livsglädjen helt ärligt, medan killen som jag ser idag är bara en stark jävla vinnare som ska driva bolag framåt nu och ha kul i livet, säger Viktor.

Kalle Moreaus:

Kalles mål: Bli i sin bästa form någonsin.

Resultat:
Vikt: -25kg
Midjemått: -18cm
Kroppsfett: -17,8%

Annons

– Jag har ju gjort lite andra undersökningar under tiden så jag vet att mina blodvärden och hela min fysiska status i sånna värden är mitt i prick. Jag har förbättrat min hälsa drastiskt och det är ju faktiskt det som är det viktiga. Jag har djup tacksamhet att jag fick vara med i det här. Jag är jätteglad över det här. jag har fått en annan kropp och jag mår fruktansvärt bra, säger Kalle.

Sofia Wistam:

Sofias mål: Få hälsosamma rutiner.

Resultat:
Vikt: -10,5kg
Midjemått: 13cm
Kroppsfett: -12,5%

Annons

– Oj! Herregud. Det är så konstigt för man bir ju lite blind. Man tittar sig själv i spegeln varje dag och tänker att det inte har hänt så mycket och så får man bevis på att det har hänt massor. Jag är jättestolt. Tror jag ska göra ett diplom att sätta på väggen. Jag har kämpat så jäkla hårt alltså, säger Sofia.

Annons

Marika Carlsson:

Marikas mål: Bygga en starkare kropp.

Resultat:
Vikt: -6,8kg
Midjemått: -12cm
Kroppsfett: -7,8%


– Jag uppnådde ju siffror som jag inte trodde var möjliga så det har ju verkligen gett resultat. Och jag har ju kämpat med magövningarna också så jag tycker ju att jag förtjänar det. Så jag är jättenöjd. Jag är så glad över att det är över. Jag kommer åka hem och dricka öl och äta god mat, säger Marika.

Annons

Magnus Wislander:

Magnus mål: Komma tillbaka efter stroke.

Resultat:
Vikt: -8,3kg
Midjemått: -13cm
Kroppsfett: - 13,1%

– Jag är väldigt nöjd med tanke på att jag nått de mål jag satte upp, vilket var att träna upp min vänstersida och inte ligga i soffan. .Jag kommer nog försöka vara på gymmet 2-3 dagar i veckan. Man har ju liksom lärt sig ett nytt sätt att leva på där det inte är så svårt att gå till gymmet, säger Magnus.

Annons

Patrick Ekwall:

Patricks mål: Bli av med chipstuttarna.

Resultat:
Vikt: -5,6kg
Midjemått: -9cm
Kroppsfett: -9%

– Jag kommer inte att sluta att träna för det har jag ju gjort förut. Det jag däremot kommer att behöva bli bättre på från tidigare är ju att inte trycka i mig för mycket socker och ha hygglig kost. För där är det lätt att det tar fart åt fel håll, säger Patrick.

Annons