Martin Lamprechts kärleksliv – romanserna med kända kvinnorna

Martin lamprecht relationer med kändiskvinnorna

Martin Lamprechts son Filip Lamprecht kammade precis hem vinsten i Let's dance 2021.
Filips mamma Kristin Kaspersen känner vi alla till, men vad vet vi egentligen om Martin?
Se alla relationer han haft med kändiskvinnorna här!
Svenska kändisarna du glömt var ett par
Slå på ljud

Martin Lamprecht, 57, verkar minst sagt vara en populär man. Men var hörde du efternamnet Lamprecht senast? Jo, i Let's dance 2021 såklart – då självaste Martin Lamprechts son Filip Lamprecht, 24, kammade hem hela vinsten tillsammans med danspartnern Linn Hegdal, 25.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Martins stöd till Filip Lamprecht under Let's dance

Som om inte det vore nog så har även Martin Lamprecht ex, tillika Filip Lamprechts mamma, Kristin Kaspersen, 51, kammat hem Let's dance 2019 tillsammans med Calle Sterner. Under Let's dance har Filip fått bra med stöd av båda sina föräldrar, vilket han berättat för Aftonbladet.

– Jag har varit en anledning till att andra har haft en mysig kväll, vilket har varit helt fantastiskt. Till och med morfar i Norge skulle försöka titta på programmet. Jag har också fått bilder när familjen sitter hemma och tittar, de har varit så snälla och stöttade.

Även Kristin Kaspersen har vi kunnat se stötta Filip – främst på sociala medier.

Instagram skrev hon nyligen: ”Att de båda har hjärtan av guld gör dom till ett radarpar på dansgolvet. Jag är så imponerad och så fantastiskt stolt. Skulle vara magiskt att se de i finalen nästa vecka. LYCKA TILL BÄSTA NI!!! Älskar er!”

Martin Lamprechts relationer med kändiskvinnorna

Visste du dessutom att Martin Lamprecht har tävlat i modern femkamp? Han representerade Sverige i OS 1984, där tävlade han både i lag och ensam. 1984 och 1982 tog han dessutom SM-brons. Men hur har det sett ut med kärlekslivet egentligen?

Kristin Kaspersen

Jo, Martin Lamprecht har faktiskt haft relationer med några av Sveriges mest folkkära kändiskvinnor. Som tidigare nämt är Filip Lamprecht Martins son, som han fick 1997 tillsammans med Kristin Kaspersen.

De två var tillsammans i sju år innan de valde att gå skilda vägar.

Erica Johansson

Efter Kristin Kaspersen dröjde det ett tag innan någon romans blev officiellt. Men år 2009 fann Martin kärleken igen – denna gången i en idrottskvinna, nämligen den före detta friidrottaren Erica Johansson, 47.

De två gifte sig 2009, och har dottern Wilda Lamprecht tillsammans. Men år 2017 gick Erica och Martin skilda vägar.

Agneta Sjödin

Kort efter skilsmässan från Erica Johansson blev Martin Lamprecht tillsammans med programledaren Agneta Sjödin, 53, vilket Hänt dessutom var först med att avslöja. Bara ett år efter Martins skilsmässa fann de varandra – men tyvärr höll inte relationen denna gång och förhållandet las på is under våren 2019.

Agneta Sjödin har tidigare beskrivit att hon blev som mentalt förlamad efter kärlekssagan som sprack i podden Bathina – en podcast med Bathina Philpson.

– Jag jobbar med att älska och omfamna mig själv, oavsett vad som händer. Att jag hela tiden utvecklas kan jag märka på händelser utanför. Som till exempel en sak som hände mig för sju år sedan, det tog mig jättehårt. Och så hände det en liknande sak nyligen, och jag klarade av det mycket, mycket bättre för att jag hade bra verktyg, berättade hon i Bathina – en podcast.

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

LÄS OCKSÅ: Därför slutade Annika Jankell på Nyhetsmorgon – verkliga orsaken

FOTO: Karin Törnblom/TT / FERNVALL LOTTE/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN