TV4-tittarnas kritik efter Benjamin Ingrossos matlagning i Nyhetsmorgon

Benjamin Ingrosso

Häromdagen fick Nyhetsmorgon besök av Benjamin Ingrosso som bjöd på både musik och matlagning i programmet. Men nu riktar tittarna skarp kritik mot en detalj i inslaget.

I söndagens avsnitt av Nyhetsmorgon var det ett fullspäckat program med många intressanta gäster. Det blev med andra ord en händelserik morgon för Anders Pihlblad, som höll i taktpinnen dagen till ära.

LÄS MER: KAMPEN Filips stöd till Peg under tuffa tiden

Anders gäster i studion bestod bland annat av Let's dance-vinnarna Filip Lamprecht och Linn Hegdal. Då berättade de om sin imponerande resa och om finalkvällen där Anis don Demina och Katja Lujan stod för motståndet.

En annan gäst som syntes i programmet dagen till ära var ingen mindre än ABBA-medlemmen Björn Ulvaeus. Även den intervjun blev en otroligt intressant sådan, Björn avslöjade nämligen nya detaljer om ABBAs framtid.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Benjamins stora intresse för matlagning

Sist men inte minst så var ju även Benjamin Ingrosso en av gästerna i studion. Benjamin bjöd på både fina samtal om musik och så visade han även sina talanger inom matlagning. I Benjamins egna tv-program Benjamin's berättade han om sina två stora passioner i livet.

”Jag heter Benjamin Ingrosso och det bästa jag vet i livet är musik och mat. Jag föddes med ett ben på scenen och ett ben i köket”, säger Benjamin i introt till sitt tv-program.

Benjamin's

Benjamins tv-program

Foto: TV4

Benjamin fick stora framgångar med programmet och det var många som visade upp på sociala medier att de tog till sig av hans recept. I programmet bjöd han in massa kända gäster och vänner som han lagade mat till. Det bjöds även på en hel del djupa samtal och sång.

I det sista avsnittet rundades säsongen av med nästan hela Benjamins familj på plats. Efter det var tittarna förtvivlade och den stora frågan som många ställde sig var: blir det en ny säsong? TV4 valde då att berätta för Hänt hur det ligger till.

– Det är väldigt kul att säsongen har blivit så fint bemött av tittarna och vi hoppas såklart på att det blir en ny säsong!, säger Crille Andersson, exekutiv producent, till Hänt.

Kritiken mot Benjamin Ingrosso efter detaljen

I Nyhetsmorgon fick Benjamin nu chansen att visa sina bästa pasta-recept ihop med kocken Tea Malmegård. Det var många tittare som tyckte att de två var en riktig drömduo i köket.

”Benjamin är ju suverän tillsammans med Tea, den pojken kan ju allt!”, skrev en tittare.

”Vad bra ni två var idag, mera!”, skrev en annan.

Men det fanns även en detalj som tittarna la märke till i Benjamins matlagning, som de nu anser borde förbättras. Han tvättade nämligen inte händerna mellan provsmaken.

”Mycket slick på fingrarna!!!!!”, skriver en.

”Handtvätt är A och O Benjamin Ingrosso!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Därför dejtar inte Benjamin Ingrosso – verkliga orsaken till beslutet

LÄS OCKSÅ: Biancas Ingrossos ilska – efter Benjamins ord om skönhetsingrepp

FOTO: Discovery+. TV4

Senaste nytt