TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Filip Lamprecht om tuffa tiden med Peg Parnevik: ”Jobbigt att se”

16 maj, 2021 
Filip Lamprecht, Peg Parnevik
Filip Lamprecht och Peg Parnevik har varit ett par under flera års tid och än idag är deras kärlek oerhört stark. Men trots det har deras relation ifrågasatts av Let's dance-tittarna i och med Filips medverkan i tävlingen. Nu berättar Filip om den tuffa tiden.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 24, kammade hem vinsten i Let's dance 2021. Så med andra ord har han kämpat dag ut och dag in i över tio veckor nu för att bli riktigt bra på att dansa.

Men dessa tio veckor har inte riktigt gått som på räls. Filip har under resans gång tampats med skador och rykten om att han och flickvännen Peg Parnevik, 25, skulle ha gjort slut – vilket de båda har dementerat.

Romansryktena har handlat om att det skulle vara mer än vänskap mellan Filip och hans danspartner Linn Hegdal, 25. Men detta är inget som stämmer då Filip och Peg är ett par sedan drygt fem år tillbaka. Dessutom är Linn tillsammans med proffsdansaren Jacob Persson.

Ryktena om Filip och Linn har tagit hårt på Peg

Utöver dessa motgångar har Filip fullkomligt glänst på dansgolvet vecka efter vecka. Och precis som hans mamma Kristin Kaspersen, 51, så har han nu också vunnit en glas-sko, något som mamma Kristin gjorde år 2019.

Annons

Genom säsongen har Filip fått stöd av både fans och nära och kära. Till en början mycket av flickvännen Peg, men som senare beslutade sig för att avfölja Filip på sociala medier. Hon riktade även en del kritik mot Let's dance och TV4 då de enligt Peg ska ha skämtat på hennes bekostnad.

En annan anledning till varför Peg valde att avfölja sin pojkvän på Instagram var för att slippa se alla kommentarer från tittarna. Det verkar dock ha avtagit, för nu följer Peg Filip igen, något som följarna lagt märke till.

Linn Hegdal, Filip Lamprecht
Filip och Linn dansar tillsammans.

Filips ord om Pegs mående under tuffa tiden

Att Peg har mått dåligt under den här turbulenta tiden är med andra ord ingen hemlighet. I podden Pillowtalk med Peg och Penny har Peg berättat om sitt mående och hon kan inte förstå varför tittarna vill hålla på och spekulera på det sättet de gjort.

Annons

I en intervju med P4 Extra har nu Filip valt att öppna upp sig om den här tiden som varit och hur det känts för flickvännen Peg.

– Det har ju varit en extremt tuff period för henne. Det är folk som har valt att skriva och höra av sig till henne, skriva elaka saker. Det är extra svårt när situationen är att jag har valt att ställa upp på nånting som är fantastiskt roligt. Det är ju min upplevelse och mitt val, säger han i radioprogrammet.

Filip önskar att han hade kunnat hjälpa Peg på något sätt, men det är svårt när det ligger bortom hans kontroll.

– Men att det hamnat på henne gör ju en lite frustrerad och man blir ju ledsen och man vill ju bara kunna ta det ifrån henne, den känslan. Man har ju inte riktigt nån kontroll heller. Det blir svårt när man inte kan göra nåt åt det, man kan aldrig få folk att sluta skriva och sådär. Och det är jobbigt att se, jättejobbigt. Men det är samtidigt så här; vi mår bra, vi fokuserar på oss och liksom rör oss framåt. Det är ingenting man vill ge luft att folk ska bete sig så, förklarar han.

Let's dance 2021
Filip och Linn vann Let's dance.

Pegs mystiska tystnad efter pojkvännens vinst

När det stod klart att det blev Filip och Linn som vinner Let's dance 2021 så var glädjen fullkomligt total! Man kunde se i Filips ögon hur lycklig han var och på LED-skärmen kunde man se mamma Kristin i glädjetårar och vännen Julian som firade hemma i tv-soffan.

Annons

På sociala medier har Filip nu fått många grattis, bland annat från Sarah Dawn Finer och Sigrid Bernson. Någon som däremot valt att inte uttala sig om Filips seger är flickvännen Peg.

Av sociala medier att döma verkar hon inte ens ha sett själva finalen, och inte heller någon av hennes syskon eller föräldrar har lagt upp något om Filip.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TT

Annons