Robinson-Olivia Baldwins okända koppling till Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso & Olivia Baldwin Robinson

Under en frågestund på Instagram fick Robinson-deltagaren Olivia Baldwin frågan om hon känner Bianca Ingrosso. Nu avslöjar hon sin okända koppling till influencern.

Årets säsong av Robinson är i full gång och en som ännu håller sig kvar i tävlingen är deltagaren Olivia Baldwin. På hennes Instagram är det många som är nyfikna på henne och hennes relation till de andra deltagarna, men också hennes relation till Bianca Ingrosso. Nu avslöjar hon den oväntade kopplingen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Olivia om relationen till de andra deltagarna i Robinson

När man kollar på Robinson-deltagarnas sociala medier är det inte svårt att lista ut att flera av de fortfarande har kontakt. För ett par veckor sedan kunde man bland annat se på William Seth-Wenzels Instagram att han, Olivia, Ludvig Andersson och Wilma Wernesson spenderade kvällen ihop, och de såg ut att ha det minst sagt trevligt tillsammans.

Och när Hänt pratade med Olivia kunde hon faktiskt bekräfta att hon faktiskt har bra kontakt med de flesta från årets säsong och att de även försöker se till att ses då och då.

LÄS MER: Pernillas nya detaljer om kärleken

”Jag skulle säga att jag är vän med alla från årets säsong, vissa bättre än andra. Vi som bor i Stockholm försöker ses när alla har tid”, skrev hon bland annat i ett meddelande till Hänt.

Robinson-Olivias okända koppling till Bianca Ingrosso

I Robinson framkommer det vid flertal tillfällen att Olivia kommer från Lidingö, och som många redan vet kommer även en av Sveriges kändaste familjer därifrån - nämligen familjen Wahlgren. Bianca Ingrosso, Oliver Ingrosso och Benjamin Ingrosso är alla uppvuxna på ön, och trots att de nu har flyttat hemifrån har mamma Pernilla Wahlgren inga som helst planer på att flytta hon med.

Då både Olivia och Bianca är uppvuxna på ön och dessutom i ungefär samma ålder är det därför många som undrar om de känner varandra, och under en frågestund på Instagram tog en följare tillfället i akt och ställde frågan.

”Kompis med Bianca Ingrosso?”, skrev då följaren varpå Olivia svarade:

”Tyvärr inte. Men våra hundar är brorsor så skulle mer säga att jag är en del av Ingrosso-familjen.”

Till svaret la hon även upp en bild på hunden som visade sig vara nästan identisk med Biancas ena chihuahua.

LÄS OCKSÅ: Ludvig Andersson om den bortklippa scenen – efter fusket i Robinson

LÄS OCKSÅ: Följarna rasar efter upptäckten i Pernilla Wahlgrens bild på Bianca och Phillipe