Så är Robinson-Olivia Baldwins relation till Ludvig Andersson idag

Olivia & Ludvig Robinson
Exklusivt

Det har snart gått ett sedan årets säsong av Robinson spelades in. Nu berättar Olivia Baldwin för Hänt hur relationen till den andra deltagaren Ludvig Andersson ser ut idag – efter att kamerorna slocknade.
”Fantastisk”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

I realityprogrammet Robinson är det inte helt ovanligt att det uppstår konflikter och intriger mellan deltagarna, och den här säsongen är inget undantag. I årets säsong av Robinson har det hänt både det ena och det andra som påverkat deltagarnas relationer till varandra, och många tittare är därför nyfikna på hur allas relationer ser ut idag.

Några som tidigare har avslöjat att de faktiskt har kontakt med flera ur programmet är bland annat deltagarna Viktoria Widelius och Tova-Sophia Aronsson, och nu berättar även Olivia Baldwin att hon har kontakt med en del.

LÄS MER: Robin Bengtssons nya beslut – efter långa tystnaden

Nu avslöjar realityprofilen hur hennes relation till de andra Robinson-deltagarna ser ut idag, och framförallt relationen till Ludvig Andersson.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Robinson-deltagarnas återförening efter programmet

När man kollar på Robinson-deltagarnas sociala medier är det inte svårt att lista ut att flera av de fortfarande har kontakt och under gårdagen kunde man se på William Seth-Wenzels Instagram att flera utav de sågs för att ha en trevlig kväll tillsammans. På hans story kunde man nämligen se att han, Olivia, Ludvig och Wilma Wernesson spenderade kvällen ihop, och de såg ut att ha det minst sagt trevligt tillsammans.

På videosarna han la upp kunde man se att gänget grillade och njöt av varandras sällskap, och när det sedan var dags för Robinson att sändas såg de självklart avsnittet tillsammans. Men något som flera reagerade på var att Olivia och Ludvig satt väldigt nära varandra.

Nu berättar Olivia hur deras relation faktiskt ser ut efter programmet.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Olivia Baldwins ärliga ord om relationen till Ludvig Andersson – efter Robinson

När Hänt når Olivia berättar hon att hon faktiskt har bra kontakt med nästan alla från årets säsong och att de även försöker se till att ses då och då.

”Jag skulle säga att jag är vän med alla från årets säsong, vissa bättre än andra. Vi som bor i Stockholm försöker ses när alla har tid”, skriver hon.

Och om det är någon hon har klickat lite extra med så är det just Ludvig.

”Det är få från säsongen som jag skrattat med så mycket som med Ludde. Han är fantastisk!”, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Tittarnas frågor om vädret i Robinson 2021 – efter deltagarnas klädval

LÄS OCKSÅ: Så är Paul-Michael Wrenklers relation till de andra deltagarna idag

Senaste nytt