Robinson-Tova-Sophias kritik mot TV4 – hemliga samtalen med produktionen

Tova-Sophia Aronsson TV4 Robinson

Efter att lag Nord valde att rösta ut Alexander Chennaoui i söndagens ö-råd har det blivit stor dramatik bland deltagarna.
Nu riktar Tova-Sophia Aronsson stark kritik mot TV4 efter händelsen och berättar om de hemliga samtalen hon haft med produktionen.
– Inte ens i min vildaste fantasi, säger hon.

Robinson-äventyret blev inte riktigt som Paul-Michael Wrenkler hade hoppats på och en bit in på tävlingen uttryckte han därför en önskan om att få åka hem. Men till hans stora besvikelse sa produktionen då att det inte var möjligt, utan förklarade istället han isåfall var tvungen att åka ut i ett ö-råd. Wrenkler pratade därför ihop sig med sitt lag och hoppades därmed på att få åka hem under söndagens ö-råd – men istället fick allt en oväntad vändning.

LÄS MER: Hen tjänar bäst i Robinson – se oväntade ettan

Laget röstade nämligen på att Alexander Chennaoui skulle lämna, och överraskningen gjorde Wrenkler både arg och ledsen.

– Så jävla falskt alltså, det är helt sjukt. När någon tröstar en när man är ledsen och sen är det bara skit liksom. Jag är sjukt besviken. Hela er strategi är att utnyttja människor.J ag hade nog hellre hjälpt någon som inte trivdes eller mådde bra, säger han bland annat till sitt lag.

Men nu sätter lagmedlemmen Tova-Sophia Aronsson ner foten och berättar sin sida av historian.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tova-Sophias skarpa kritik mot TV4

LÄS MER: Robinson-Alex avslöjar – så träffade han frun Jessica

Efter söndagens program har många tittare uttryckt sina åsikter kring konflikten i Robinson, och någon som fått ta mycket kritik är Tova-Sophia. I en intervju med Hänt riktar hon nu stark kritik mot TV4 och säger att hon inte riktigt tycker att kritiken är helt rättvis.

– Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att det skulle vinklas såhär. Vi har förstått mer och mer under programmets gång att det vinklas på ett sätt som unnar vissa personer, men det är ju allt för att skapa bra tv och intriger. Folk blir ju irriterade och det märker vi nu när vi får så mycket hat. Men det är så mycket som inte syns och det glömmer ju folk, förklarar hon.

Men trots att det har vinklats på ett sätt som hon inte riktigt tycker överensstämmer med hennes bild utav verkligheten står hon ändå för sitt val.

– Det fick man väl vara beredd på när man gav sig in i det här äventyret. Allt kan vinklas och så är det ju. Men jag står absolut för mitt val hur jag röstade, säger hon.

Hemliga samtalen med TV4 bakom kulisserna

Men sedan allt blossade upp har Tova-Sophia varit i kontakt med produktionen, och för Hänt berättar hon att de erkänner att de vinklat händelsen för att få bättre tv.

– Vi har pratat med produktionen, och jag vet att flera också har gjort det. Och ja, det är ju klippt som det är och de erkänner också att de vill ha bra tv. För Wrenkler säger ju dessutom i ö-rådet att han och jag också hade klickat, men det har de klippt bort, berättar hon.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Alexanders hemliga lyxliv – egna orden om miljonkarriären

LÄS OCKSÅ: Let's dance-Cecilia Ehrling om komplikationerna efter förlossningen