Så är Paul-Michael Wrenklers relation till de andra deltagarna idag

Wrenkler Robinson

Under sin tid i Robinson mådde Paul-Michael Wrenkler väldigt dåligt. Nu berättar han för Hänt hur relationen till de andra deltagarna ser ut idag efter alla konflikter och intriger.

I måndagens avsnitt av Robinson får man se hur deltagaren Paul-Michael Wrenkler tillslut väljer att lämna programmet. Anledningen bakom beslutet var för att han inte kände sig rättvist behandlat av de andra deltagarna i laget samt att tävlingen i sig inte var alls som han hade tänkt sig.

Nu berättar han för Hänt hur relationen till de andra deltagarna i laget ser ut idag - efter alla intriger och konflikter.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Wrenklers ärliga ord om lag nord – därför kände han sig inte rättvist behandlad

– Att vara där med ett gäng som man inte känner sig hemma med är inte så kul. Jag gjorde allt för att vara hjälpsam hela tiden och ville genuint lära känna folk, men jag var ju inte välkommen och jag är ganska bra på att känna av när det inte är genuint, säger han innan han fortsätter:

LÄS MER: Hen tjänar bäst i Robinson – se oväntade ettan

– Och när man tittar på det så är det inte så att jag beter mig illa eller säger fula ord. Det som var jobbigt med hela situationen vara att det kändes som att det inte spelade någon roll vad jag gjorde eller sa. Om jag försökte vara snäll, dum eller vad som helst så var ändå bara bajs. Det var därför jag var så savage också för jag visste att det inte spelade någon roll.

Så är relationen till resten av deltagarna idag

Snart ett år har gått sedan inspelningarna av programmet ägde rum och idag är resten av medlemmarna i lag nord inte längre en del av Wrenklers liv. För Hänt berättar han hur relationen till de ser ut idag, och om någon har hört av sig till honom nu i samband med sändningarna.

– Jag har inte pratat med någon. Det är ingen från det gänget som har skrivit till mig idag. Alexander och jag har varit och jagat några gånger ihop och kommer hålla kontakten. Vi bor nära och så. Och sen har jag pratat lite med några av de i andra laget, men ingen av de i mitt lag har kontaktat mig eller så, säger han innan han avslutar:

– Men ärligt talat så gör det mig ingenting heller. Det är vad det är. Det är inte så att jag sitter och väntar på en ursäkt.

LÄS OCKSÅ: Robinson-Tova-Sophias kritik mot TV4 – hemliga samtalen med produktionen

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen William Seth Wenzel i Robinson Sverige 2021