TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Peg Parnevik och Filip Lamprecht följer varandra på Instagram igen

05 maj, 2021 
Efter att Filip Lamprecht började dansa i Let's dance har många lagt sig i relationen med Peg Parnevik. Deras följare har undrat om paret varit på väg att bryta upp. Men nu verkar det som att det ordnat upp sig, det visar en detalj som följarna lagt märke till!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Peg ParnevikBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Peg Parnevik

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, har varit ett par under flera års tid. Faktum är att de känt varandra nästan hela livet då deras föräldrar är goda vänner med varandra. Men sedan ungefär sex år tillbaka är de alltså ett par. Detta är något som Peg tidigare berättat om i ett inlägg på Insta-story, då en följare frågade när hon och Filip blev ett par.

”6 år sen nu??? Eller det kanske är 5, lol. Vi kysstes på nyårsafton och sen var vi av och på i ungefär ett år. Då sa jag till honom att jag vill ha allt eller inget. Så vi slutade prata... tills han till slut sa att han blivit kär i mig”, skrev Peg då.

Den senaste tiden har det däremot varit riktigt turbulent kring paret i och med att Filip dansar med Linn Hegdal, 25, i Let's dance.

Ryktena om Filip och Linn tar hårt på Peg

Det är ingen hemlighet att romansrykten och Let's dance går hand i hand sedan många år tillbaka. Och under åren har programmet faktiskt resulterat i en hel del par. Bland dessa finns bland andra Sigrid Bernson och Robin Bengtsson samt Laila Bagge och Nicklas Wahlgren som alla träffades i programmet.

Annons

Även i år har det funnits en del tittare som spekulerat i om det kan vara mer än vänskap mellan Filip och Linn. Tittarnas spekulationer har fått Peg att må rejält dåligt och hon har gång på gång försökt förklara för tittarna att hon och Filip älskar varandra väldigt mycket.

Även Filip har satt ner foten och nyligen röt han ifrån rejält.

”Let’s dance är och har varit bland de roligaste jag har gjort. Dock så har denna period lett till att folk fått för sig att det är okej att lägga sig i min relation och skriva väldigt elaka saker till min flickvän.”, skrev Filip då på Instagram och fortsatte:

”Detta är verkligen inte okej och skulle uppskatta om ni som det berör kan sluta med det. Annars hoppas jag att ni får en fantastisk söndag.”

Detaljen som avslöjar hur Pegs och Filips relation är

Sedan dess har ryktena dock fortsatt och Peg har inte mått bra alls, faktum är att hon behövde ta ett stort beslut för sin psykiska hälsa – nämligen en paus från sociala medier.

Annons

”Tar en paus från sociala medier ett tag. Jag har försökt mitt bästa men jag mår helt enkelt inte bra.. jag ville inte försvinna från er utan att förvarna dock. Förhoppningsvis kommer jag kunna dela med mig av allt med er någon gång. Jag älskar er alla! Vi pratar snart”, skrev Peg då.

I samband med Pegs sociala medie-paus så slutade hon även följa sin pojkvän på Instagram. Detta var en handling som även hennes syster Penny Parnevik, 24, och deras mamma Mia Parnevik, 53, hakade på.

Men nu verkar det ha vänt för Peg och Filip för nu följer de båda varandra igen på Instagram!

Nu hoppas vi att Peg snart får tillbaka sin styrka och att kärleken mellan henne och Filip fortsätter blomstra!

FOTO: Adam Ihse/TT, Viafree

Annons