TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Filip Lamprecht om att Mia Parnevik röstar på Keyyo i Let's dance

01 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Filip Lamprecht & Mia Parnevik
Med tanke på att Mia Parneviks svärson Filip Lamprecht är med och tävlar i Let's dance var det många som reagerade när Mia förra veckan uppmanade sina följare till att rösta på hans konkurrent Kristina "Keyyo" Petrushina.
Nu berättar Filip hur han tänker kring det hela.
Annons
Här är 5 saker du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Här är 5 saker du vill veta om Filip Lamprecht

TV4:s succéprogram Let's dance är i full gång och någon som fortfarande håller sig kvar i tävlingen är modellen och kändissonen Filip Lamprecht. Genom tävlingens gång har han fått mycket stöd från nära och kära, där bland annat mamma Kristin Kaspersen och flickvännens Peg Parneviks familj är inräknade.

Men inför förra lördagen så la flickvännens mamma Mia Parnevik upp en story på sin Instagram där hon uppmanade sina följare till att rösta på konkurrenten Kristina "Keyyo" Petrushina.

Filip avfärdar uppbrottsrykten

Sedan det blev klart att Filip skulle vara med i programmet har det spekulerats en hel del kring hans förhållande med flickvännen Peg, och alla spekulationer gick så långt att Peg tillslut tog en paus från sina sociala medier. I samband med hennes paus, och att hon i samma veva slutade följa Filip på Instagram, har det spekulerats ifall paret ska ha gjort slut. Men i en intervju med Aftonbladet avfärdar Filip det ryktet.

Annons

– Det är, som du säger, spekulationer, det är inget dramatiskt man ska läsa in i, säger han.

Men att det har blivit mindre tid till att umgås och prata med varandra sedan Filips medverkan i Let's dance är ingenting han sticker under stolen med. Men det är samtidigt ingenting som de inte löser.

– Ja, alltså det är många timmar som går åt här, men jag ska ringa henne efter det här. Man tar pauserna mellan rep och så och försöker vara mer taktisk med tiderna, säger han.

Filip om att Mia röstade på Keyyo

Att Mia la upp en story där hon uppmanade sina följare att rösta på Keyyo istället för Filip var det många som tyckte var konstigt, men för Filip verkar det inte alls vara så farligt. När Aftonbladets reporter frågar honom om det svarar han snarare att han förstår henne.

– Ja men Kristina dansade ju väldigt bra förra veckan, så.., säger han.

Och på frågan om det känns jobbigt att många väljer att spekulera i deras relation svarar han:

Annons

– Nej, vi fokuserar just nu på att det är kvartsfinal på lördag. Vi är ju i det offentliga ljuset, så det har alltid varit spekulationer hit och dit. Alltid. Det är inget nytt så. Vi fokuserar på oss och det är inget vi gräver in oss i.

Hänt har sökt Mia.

Annons