Julia Franzéns svar på kritiken mot Tilde de Paula Eby efter intervjun

Julia Franzén, Tilde de Paula Eby

Julia Franzén är årets Bachelorette på TV4. När hon gästade Efter fem intervjuades hon av Tilde de Paula Eby. Men efter intervjun fick Tilde kritik av tittarna som tyckte att hon var för hård mot Julia. Nu svarar Julia på kritiken.

STilde de Paula Eby , 48, har synts i tv-rutan i över 20 år och har med åren blivit en av Sveriges mest älskade programledare.

LÄS MER: Så är Alex och Tova-Sophias relation idag – efter bråken i Robinson

För snart tre år sedan meddelade hon att hon hoppar av rollen som programledare för Nyhetsmorgon. Men till tittarnas stora glädje så kom snabbt nyheten om att Tilde inte försvinner helt från kanalen – istället skulle hon starta upp aktualitetsprogrammet Efter fem.

Efter fem har blivit otroligt populärt bland svenska folket och det är många som slår på TV4 på vardagseftermiddagarna just för att se Tilde i rutan. Men det är inte bara Tilde som underhåller tittarna, till sin hjälp har hon en skara "side-kicks" som består av Axel Pileby, 34, Henrik Alsterdal, 41, och Maximilian Artell, 29.

Julia Franzén gästade Efter fem för att prata om Bachelorette

Den senaste tiden har hon även fått en annan programledarkollega i form av Anna Brolin, 40. Tilde och Anna får därför lite ledigt när de delar upp veckans sändningsdagar. Tilde har oftast den första delen av veckan och Anna brukar ta slutet, men för ett tag sedan saknades Tilde i rutan under två veckors tid.

Det visade sig sedan att hon och Anna bara hade bytt dagar med varandra så att Tilde kunde få lite påskledigt. Men innan Tilde försvann iväg från Efter fem gjorde hon en intervju med årets Bachelorette Julia Franzén, 30.

Tidigare har det bara funnits Bachelor på TV4, vilket innebär att det är en kille som söker kärleken. Men nu är det alltså dags för TV4 att öppna upp även för en tjej att hitta kärleken i tv, och det blev ingen mindre än förra årets Robinson-deltagare Julia Franzén.

Julia Franzén, Tilde de Paula

Tilde ställde frågor till Julia.

Foto: TV4

Julias svar efter kritiken mot Tilde de Paula

Efter intervjun fick Tilde däremot kritik för att ha varit lite för hård mot Julia under intervjun.

”Hon formulerade sig lite hårt men det kanske var för att utmana din positivitet”, skriver en tittare.

”Hon är en kritisk granskare. Men du hanterar ju sånt bra. Blir tydligt när en människa mår bra. Då finns inget som kan stoppa en”, skriver en annan.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men nu har Julia valt att dela med sig hur hon ser på saken, och det visar sig att Julia inte alls tyckte att det var något hårt bemötande.

”Vissa tyckte Tilde va lite hård mot mig i denna intervjun, vad tycker ni? Jag tycker hon var bra. Det är nog många som funderar på varför jag vill dejta i TV eller överleva på en öde ö och bli filmad. Som jag säger i intervjun så är min lista av saker jag vill göra i livet lååååång och vissa av punkterna är utmaningar som visas på TV men det är bara 1% av alla saker jag har gjort och vill bocka av”, skriver Julia och fortsätter:

”Bachelorette var inte en sak på den listan men när erbjudandet kom tyckte jag det var ett himla effektivt sätt att kanske hitta min framtida man! Snacka om speed dejting!”

LÄS OCKSÅ: Tobias Karlsson om verkliga relationen med Carola efter plötsliga avhoppet

LÄS OCKSÅ: Filip ord om efter uppbrottsryktet – sanningen om relationen med Peg

FOTO: TV4

Senaste nytt