LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför saknas Tilde de Paula Eby i Efter fem – då är hon tillbaka i rutan

14 apr, 2021 
Tilde de Paula Eby, Anna Brolin
Tilde de Paula Eby har lyst med sin frånvaro i Efter fem den senaste tiden. När Tilde är ledig brukar hon åka med familjen till semester-boendet på Mallorca i Spanien. Men nu kommer beskedet – då gör Tilde comeback i Efter fem!
Annons
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringenBrand logo
Nyhetsmorgons programledare då och nu – se förändringen

Tilde de Paula Eby , 48, har synts i tv-rutan i över 20 år och har med åren blivit en av Sveriges mest älskade programledare.

För drygt två år sedan kom beskedet om att Tilde slutar som programledare för Nyhetsmorgon, men tittarna kunde snabbt pusta ut. Det dröjde nämligen inte länge förrän hon avslöjade att det blir i Efter fem som TV4-tittarna istället kan se henne.

Sedan dess har Tilde blivit en stark profil för eftermiddagsprogrammet, där hon tillsammans med Axel Pileby, 34, Maximilian Artell, 29, och Henrik Alsterdal, 41, gjort succé. Men den senaste tiden har tittarna även kunnat se Anna Brolin, 40, i programmet och även hon har blivit en riktig favorit hos svenska folket.

Tilde de Paulas plötsliga frånvaro i Efter fem

I snart två veckor nu har Tilde däremot lyst med sin frånvaro och istället har Anna hållit i stafettpinnen tillsammans med killarna. Detta har lett till att tittarna har börjat ifrågasätta var Tilde egentligen tagit vägen.

Annons

”Hej! Jag är med er! Men en liten fråga. Var är Tilde de Paula? Jag har inte sett henne den här veckan”, skrev en orolig tittare.

”Var är Tilde? Saknar henne! Hon är ju Efter fem”, skrev en annan.

Men när Tilde behöver komma bort lite från jobbet brukar hon helt enkelt ta lite ledigt och åka till Spanien med familjen. Tillsammans med maken Thomas de Paula Eby har de nämligen ett semester-boende på Mallorca.

Bostaden har en enorm terass där alla fyra barn får plats. På terassen finns även en jacuzzi och de kan njuta av en härlig havsutsikt.

Då är Tilde tillbaka i Efter fem – TV4:s besked

I och med att Tilde brukar hålla i sändningarna under första delen av veckan och Anna brukar ta slutet av veckan så förvånades tittarna på nytt när Anna var på plats i studion i måndags.

”Men vaaaaaar är Tilde?”, skriver en tittare efter att Tilde fortfarande inte är tillbaka i rutan.

I måndagens avsnitt av Efter fem kom dock en förklaring till varför Tilde fortfarande inte är på plats. Det är nämligen så att hon och Anna har bytt pass med varandra och Tilde är tillbaka igen imorgon.

I ett meddelande till Hänt bekräftar nu TV4 att Tilde och Anna har bytt pass, men det varar inte för evigt. Nästa vecka är det nämligen som vanligt igen.

”Det stämmer att de bytt pass med varandra denna vecka. Från nästa vecka sänder de som vanligt.”, skriver Mia-Li Hallengren till Hänt.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons