LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silvas skräck efter otäcka händelsen i hemmet

14 apr, 2021 
Carin da Silva
Carin da Silva känner vi alla igen från Let's dance.
Numera driver hon podden Våra sanningar med Vivi och Carin och bloggar.
I veckan råkade Carin ut för en otäck händelse i hemmet – nu berättar hon om skräcken.
”Jag var sjukt skakig”, skriver hon.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Carin da Silva, 36, började sin tv-succé som professionell dansare och blev snabbt en välkänd profil för svenska folket. Hon medverkade i Let's dance under några år, men nu är det faktiskt ett tag sedan hon syntes till i programmet.

Istället har hon påbörjat en framgångsrik karriär på sociala medier. Genom blogg och Instagram kan följare få en inblick i hennes vardag.

När Carin tävlade i Let's dance blev det dock ingen vinst. Hon tävlade tre år i rad och dansade 2006 tillsammans med Viktor Åkerblom Nilsson. År 2007 med Patrick Ekwall för att 2008 dansa med Mats ”Matte” Carlsson, känd från programmet Bygglov.

Därför bytte Carin da Silva namn på podden Mammasanningar

I podcasten Mammasanningar med Vivi och Carin har lyssnarna kunnat ta del av fler tankar kring livet som mamma. Men för ett tag sedan kom Carin med ett nytt besked i ett blogginlägg.

Nämligen att podden byter namn. Från och med nu kommer lyssnarna istället att få söka på Våra sanningar med Vivi och Carin då de vill ha en inblick i podcast-kolllegornas vardag.

Annons

Dynamiken i podden är dock den samma menade Carin som i blogginlägget skrev: ”Men var inte oroliga, det är fortfarande samma flummiga, ofiltrerade och ärliga innehåll”.

Carin da Silva om otäcka händelsen

Nu kommer Carin med ett nytt inlägg till följarna. På sin blogg berättar tv-profilen att hon har varit med om något riktigt otäckt. Carin skriver att hon hörde en bil köra utanför hemmet för att sedan höra den komma tillbaka igen.

”Jag går fram och drar undan gardinerna lite och tittar ut. Då ser jag två män gå med ficklampa ner mot vår garageinfart som är ner mot källaren.”

Carin da Silva väckte då sin man Niklas Persson och berättade att det var några män på väg in i garaget, samtidigt som hon knackade på fönstret så de skulle se henne.

”Den ena mannen lyser upp med sin ficklampa mot mig och säger – Police!”

Lyckligtvis visade det sig vara polisen som hade reagerat på att Carin da Silvas garagedörr hade stått öppen. Händelsen lämnade henne ändå rejält skärrad.

”Men jag var sjukt skakig efteråt och det tog ett himla tag innan jag lyckades somna”, avslutar Carin.

FOTO: Eero Hannukainen/TT // Karin Törnblom/TT

Annons