LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva om namnbytet på podcasten med Vivi Wallin

11 mar, 2021 
Linnea Lundgren
I podcasten Mammasanningar med Vivi och Carin har lyssnarna kunnat få en inblick i Carin da Silvas vardag med maken Niklas.
Nu kommer dock Carin med ett namnbyte som får lyssnarna att förvånas.
”Var inte oroliga”, skriver Carin i ett blogginlägg.
Annons
5 kändisar som har bytt namn – och varförBrand logo
5 kändisar som har bytt namn – och varför

Carin Da Silva, 36, började sin tv-succé som professionell dansare och blev snabbt ett välkänt ansikte för svenska folket. Men nu är det ett tag sedan hon syntes i Let's dance och istället har hon påbörjat en framgångsrik karriär på sociala medier. Genom hennes blogg och Instagram kan hennes följare få en inblick i Carins vardag i vått och torrt.

Det är nämligen inte bara tillrättalagda bilder och putslustiga texter som Carin delar med sig av. Hon har också många gånger berättat om tuffa perioder hon gått igenom. För ett tag sedan skrev hon ett tårdrypande blogginlägg då familjens hund Leila plötsligt insjuknat.

”Hon ville inte gå ut och låg mest och sov. Vi tänkte att det kanske berodde på vädret då det regnade väldigt mycket och hon hatar verkligen regn. Men när hon inte blev piggare utan bara slöare började vi känna att något var fel.”, skrev Carin då och fortsatte:

”Jag har varit så orolig och gråtit floder.”

Annons

Carin da Silva om kärleken till maken

Men det är inte bara sorg som Carin delar med sig av. Följarna får även ta del av mycket lycka då hon förra hösten flyttade till Bryssel tillsammans med maken Niklas da Silva, 40, och barnen Theo, 7, och Max, 4.

Carin var bara 22 år då hon träffade på sin stora kärlek Niklas och efter att ha varit gifta i hela 11 år berättade Carin för Hänt om hur de lyckats hålla kärleken vid liv.

– Att respektera varandra och förstå att man är olika personer, att ge varandra space tror jag är viktigt. Just att han har fått fortsätta med sina hobbys som golf och åka på grabbresor, han har inte bromsat mig i det jag vill göra. Samtidigt som man också hittar gemensamma intressen. Så respekt och att man försöker ha kul tillsammans, sa Carin då.

Annons

Plötsliga namnbytet

Att det är jobbigt att ha två små barn och en make som kräver ens uppmärksamhet är dock ingenting Carin hymlar med. Livet är inte alltid roligt, något som hon är noga med att understryka i intervjun med Hänt.

– Allting är självklart inte Liseberg hela tiden, som jag brukar säga. Men om det är något som är värt att kämpa för, då får man kämpa för det helt enkelt.

I podcasten Mammasanningar med Vivi och Carin har lyssnarna kunnat ta del av fler tankar kring livet som mamma. Men i ett blogginlägg kommer Carin nu med ett nytt besked. Nämligen att podden byter namn. Från och med nu kommer lyssnarna istället att få söka på Våra sanningar med Vivi och Carin då de vill ha en inblick i podcastkolllegornas vardag.

Dynamiken i podden är dock den samma menar Carin som i blogginlägget skriver:

”Men var inte oroliga, det är fortfarande samma flummiga, ofiltrerade och ärliga innehåll”.

Annons