LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Carin da Silva i tårar efter sjukdomsfallet i familjen

28 jan, 2021 
Carin Da Silva fick häromdagen märkte att hennes hund mådde väldigt dåligt och fick fara till akuten.
”Jag har varit så orolig och gråtit floder.”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kändaBrand logo
Svenska kändisar som dejtade innan de blev kända

Carina Da Silva blev ett välkänt namn efter att ha varit proffsdansare i flera år på tv.

Nu är det ett tag sedan Carin var med i Let's dance men hon har ändå hållit sig kvar i offentligheten då hon fortfarande är väldigt aktiv på sociala medier och då hon bloggar, där hon delar med sig av sin vardag.

I sitt senaste blogginlägg berättar hon om en familjesorg – då deras kära hund plötsligt blev väldigt dålig.

”Jag har varit så orolig och gråtit floder. Anledningen är den här tjejen”, skriver hon och fortsätter:

Hon ville inte gå ut och låg mest och sov. Vi tänkte att det kanske berodde på vädret då det regnade väldigt mycket och hon hatar verkligen regn. Men när hon inte blev piggare utan bara slöare började vi känna att något var fel.”

”Grät som ett litet barn”

Hunden Leila är snart elva år och Carin skriver att tankarna kom ifall det var dags att ta farväl av sin vän – men vilket såklart var det sista hon ville.

Annons

”Hon gick inte upp på övervåningen på kvällen som hon alltid brukar göra utan sov nere i sin puff. Hon kom inte och hälsade på en när man kom hem, tiggde ingen mat vid matbordet utan hon låg bara och sov! I fredags åkte jag till veterinären med henne”, skriver hon och fortsätter:

”Jag grät som ett litet barn då jag var så orolig att man skulle hitta något riktigt allvarligt. Veterinären förstod att jag var orolig och sa precis som det är; klart man är orolig då en familjemedlem inte mår bra!”

Veterinärens besked

Carin och familjen kunde pusta ut efter veterinärbesöket. Även fast det var ett tråkigtbesked var det bättre än det värsta tänkbara som de hade målat upp i huvudet.

”Jag hade drömt tidigare på natten att de hittade att hon hade cancer i precis hela kroppen och veterinären trodde att hon bara hade dagar kvar….vidrigt! Men som tur var kom vi fram till något annat.

Efter att ha kollat på Leias blod sa veterinären att allt såg perfekt ut. Det var inte ofta man såg så bra blodvärden hos en äldre hund. ”

Veterinären sa att hunden förmodligen har artros i höfterna.

”Det är ju inte bra det heller men som Niklas sa ”bättre att ha fel på hårdvaran än mjukvaran.” Nu har hon fått smärtlindring och antiinflammatoriskmedicin och vi märkte skillnad direkt. Så underbart. ”

Annons