Tilde de Paula Eby och maken Thomas lyxhus i Spanien

Tilde de Paula Eby.

Tilde de Paula Eby flyr när hon kan till sitt lyxiga ställe i Spanien tillsammans med hela familjen.
Se bilderna på drömstället här!

Tilde de Paula Eby har varit i tv-rutan i över 20 år och har med åren blivit en av Sveriges mest älskade programledare.

Den senaste tiden har hon varit en stark profil för Efter fem – där hon syns flera dagar i veckan. Men med ett högt tempo på jobbet behöver även Tilde lite semester då och då. Därför valde Tilde att tillsammans med maken Thomas de Paula Eby att köpa ett drömhus på Mallorca i Spanien.

– Vi har unnat oss den lyxen nu, när både jag och min man jobbar ganska mycket, att äntligen köpa vårt sommarställe. Vi har ju aldrig haft något sommarställe eller stuga och så, sa Tilde i podcasten Tv-fabriken för tre år sedan.

Bostaden har en enorm terass där alla fyra barn får plats. Halvbrasilianska Tilde talar ju dessutom spanska flytande – vilket såklart underlättar.

LÄS MER: Tittarnas frågor om Tilde de Paula Eby – efter upptäckten i Efter fem

– Jag varit där varje år sedan 1999. Första gången skulle jag göra ett reportage för ”När & Fjärran” och blev alldeles förälskad. Jag hyrde ett hus och bodde där i ett halvår för ett tag sedan. Nu har vi äntligen köpt en lägenhet där hela familjen får plats, halva grejen är en enorm takterrass. Där kommer jag busa med ungarna, ligga under ett parasoll och läsa och ha härliga middagar med vännerna, har hon sagt till Aftonbladet.

Älskar sitt sommarställe

Hon sa då till Aftonbladet att hon älskade öns skönhet och att hon trivdes som fisken i vattnet på sitt ”sommarställe”.

– Det jag upptäckte 1999 var skönheten. Den är en fantastiskt vacker ö med havet, bergen och grottorna. Visst finns det platser som är exploaterade som jag absolut inte rekommenderar, men det finns massor som är underbart. Mallorca är också lite som Gotland, man kan ta sig runt hela ön på en dag och se massor.

Hit åker hon gärna med hela familjen, och delar ibland med sig av bilder från lyxhuset på sitt Instagram-konto.

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik om relationen till paret Mandelmann idag

SE OCKSÅ: A walk with a dog avsnitt 3: Tony Irving

Senaste nytt