TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-tittarnas frågor om Tilde de Paula – efter upptäckten

11 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Tilde de paula
Under veckans gång har TV4-tittarna gjort en upptäckt angående Tilde de Paula som gjort dem oroliga.
Annons
Allt om Tilde De PaulaBrand logo
Allt om Tilde De Paula

Drygt två år har gått sedan den folkkära programledaren Tilde de Paula Eby lämnade sin roll i Nyhetsmorgon för att istället gå över till att leda TV4:s nya aktualitetsprogram Efter fem. Hon hade då varit en del av Nyhetsmorgon-gänget i sex år och syntes ofta i rutan tillsammans med sin vän och kollega Peter Jihde.

Men istället bytte hon både arbetstider och kollegor. Sedan hon valde att satsa på Efter fem har hon istället jobbat kväll och dessutom med kollegorna Anna Brolin, Henrik Alsterdal, Axel Pileby och Maximilian Artell. Tillsammans kan vi nu se det populära gänget under vardagskvällar leda tittarna genom dagens mest relevanta händelser och intervjuer med lika relevanta och aktuella gäster.

Under de senaste dagarna har programmet haft fokus på alltifrån regeringens vaccinmål till intervjuer med stora artister som Loreen och Tusse Chiza. De har alltså haft högt tempo som vanligt, men trots det är det många som har reagerat på en stor förändring.

Annons

TV4-tittarnas frågor om Tilde de Paula

Efter fems Instagram brukar de varje vardag lägga upp en bild på sig själva innan de kickar igång programmet. Där berättar de vad som står på dagens agenda samt uppmanar folk att kika in och göra de sällskap under sändningen. Under veckans gång har de gjort inte gjort något undantag, men i kommentarsfältet har tittarna däremot upptäckt något annat som skiljer sig från det vanliga - nämligen att självaste Tilde saknas på både bilderna och i rutan.

”Hej! Jag är med er! Men en liten fråga. Var är Tilde de Paula? Jag har inte sett henne den här veckan”, skriver bland annat en orolig tittare.

Och även på deras Facebooksida frågar folk efter den populära programledaren.

”Var är Tilde? Saknar henne! Hon är ju Efter fem”, skriver en annan tittare.

Programledarens mystiska tystnad

Än har inte kanalen svarat på hur det kommer sig att Tilde inte har varit med i programmet den senaste veckan, och på hennes Instagram finns det inte heller några ledtrådar som kan förklara anledningen bakom hennes plötsliga försvinnande. Programledaren har nämligen inte uppdaterat sina sociala medier sedan hon klev av rutan för drygt en vecka sedan, men eftersom det varit påsk är vår gissning att hon varit på en minst sagt välförtjänst semester.

Annons