TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Brolins familjekamp med maken Jesper Rodhborns och barnen Lionel och Elton

10 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Anna Brolin
Tillsammans med maken Jesper Rodhborn har Anna Brolin sönerna Lionel och Elton, och det har inte varit helt lätt. Nu berättar Anna om familjekampen.
– Har vissa minnesluckor, säger hon.
Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

Anna Brolin är en av Sveriges största tv-profiler och har genom åren lett program som Biggest loser, Spårlöst, Farmen och Efter fem. Men när hon inte är på tv har hon också fullt upp med familjelivet.

Tillsammans med maken Jesper Rodhborn har hon sönerna Lionel och Elton, och hon har tidigare berättat att de små grabbarna är allt annat än lugna. I Bathina Philipsons podcast berättar Anna nu om kampen med de två sönerna, och om minnesluckorna hon fått när det varit som tuffast.

Anna Brolins kamp med barnen – har fått minnesluckor

Det är när Bathina frågar hur Anna och hennes make lyckas bolla både karriärerna och livet som småbarnsföräldrar som Anna erkänner att det inte har varit helt lätt.

– Det undrar man ju ibland. Det känns ju som att man har vissa minnesluckor om hur man har fått ihop saker, och när man sovit lite och ändå gått upp och gjort en direktsändning, säger hon innan hon fortsätter:

Annons

– De ger ju energi också men nu har jag två ganska vilda pojkar. De är ju underbara men jag har ju inga barn som sitter ner och pysslar utan det är action och är vi i en park springer en åt ena hållet och en åt andra hållet och så ska man springa och försöka få ihop de. Det finns många stunder som jag säger att om jag ska ta mig från a till b så är det typ det svåraste i livet att få med mig de två dit.

Det är också många gånger som sönerna fått följa med Anna till jobbet.

– Jag började jobba när äldsta var två månader och då jobbade jag med Biggest loser, så han har ju varit med mig på inspelningar. Så man har ju bivit sjukt effektiv på vägen, berättar hon.

Anna om stödet från maken Jesper och svärföräldrarna

Men som tur är de flera som kan hjälpas åt när det blir tufft. När Anna får frågan om Jesper också tar lika mycket ansvar är svaret självklart.

– Ja absolut. Gud ja verkligen. Och vi har ju ett ganska bra nätverk också, säger hon innan hon fortsätter:

– Nu har ju inte mor och farföräldrarna kunnat vara delaktiga det här året tyvärr. Men det krävs ju. Man må ha två händer men de här är ju överallt så det krävs att vara två på de om inte flera.

Annons