Jenny Alversjö tillbaka i Nyhetsmorgon – därför saknas Strömstedt

Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jenny Alversjö

Under fredagens Nyhetsmorgon såg vi Steffo Törnquist och Jenny Alversjö leda programmet tillsammans.
Med andra ord saknades Jenny Strömstedt, vilket fick TV4-tittarna att undra var hon tagit vägen.
Slå på ljud

Nyhetsmorgon har gått av stapeln sedan 1992 och genom åren har vi kunnat se olika programledare leda det omtyckta programmet. TV4 är nämligen kända för sina radarpar i Nyhetsmorgon. Inte minst Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt som vi är vana att se leda tillsammans. Likaså blev Maria Forsblom och Martin Järborg en mycket omtyckt duo av tittarna.

Numera kommer vi dock inte få se Martin Järborg och Maria Forsblom leda programmet på ett tag. Då Maria var vikarierande programledare på vardagar för Soraya Lavasani, som nu är tillbaka från sin mammaledighet efter ett års tid.

LÄS MER: Caroline Kejberts barnbesked med Joacim – bryter tystanden

Det gör Maria Forsblom efter splittringen med Martin Järborg

Det var i början av året TV4 avslöjade att Maria och Martin skulle splittras i och med att Soraya kommit tillbaka från sin föräldraledighet. Men Maria såg väldigt positivt på situationen när Hänt pratade med henne efter beskedet. Numera kommer vi att se Maria Forsblom leda programmet på helger som hon gjorde tidigare.

”Jag är jätteglad att få ha lära känna Martin under ett års tid och få upptäcka vilken rolig och smart kille han är. Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet. Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar”, skrev Maria då.

Och den som följer Maria på Instagram kan se att det är med familjen som hon tillbringar stor del av sin tid nu. Nyligen delade hon ett inlägg med en bild direkt från hennes liv som mamma.

Gällande Nyhetsmorgon kommer Maria nu efter splittringen med Martin Järborg leda programmet ensam på helger. Hon har dessutom gått tillbaka till att vara ”flygande-reporter”. Och när hon inte sitter på hemmakontoret så är hon ute och spelar in inslag som visas i Nyhetsmorgon.

Därför saknas Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon – Jenny Alversjö tillbaka

På fredagar är vi vana att se Steffo Törnquist och Jenny Strömstedt leda programmet tillsammans. Men under denna fredag fick en annan Jenny rycka in! Tittarna fick nämligen se Jenny Alversjö leda tillsammans med Steffo.

Steffo Törnquist publicerade en bild på Jenny Alversjö och honom själv, vilket fick flera följare att reagera och undra vart Jenny Strömstedt befinner sig.

”Var är Jenny Strömstedt kram på er alla”, skriver en.

Följt av en annan kommentar: ”Godmorgon du har bytt Jempa mot Jenny A”

TV4 har ännu inte svarat på varför Jenny Strömstedt inte syns i tv-rutan. Kanske anledningen är att hon ska leda lördagens program.

LÄS OCKSÅ: Det gör Maria Forsblom efter splittringen med Martin Järborg

LÄS OCKSÅ: Tittarnas starka reaktion efter Sorayas och Anders ord om GW

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet // Instagram

SENASTE NYTT!