Anna Brolins starka kärlekshyllning till maken Jesper Rodhborn

Anna Brolin

Anna Brolin har gjort succé som programledare på TV4.
Nu hyllar hon maken Jesper Rodhborn efter händelsen med barnen Lionel och Elton.

Anna Brolin, 40, har genom åren på TV4 blivit ett av kanalens allra mest kända ansikten. Till en början sågs hon främst i sportsammanhang men är idag en väletablerad programledare då hon bland styr skutan i Nyhetsmorgon och har varit en av deltagarna i succéprogrammet Let's dance.

LÄS MER: Därför skaffar Tony Irving och maken inte barn

För en tid sedan var det dock många tv-tittare som lyfte på ögonbrynen då Anna plötsligt saknades i sin vanliga roll som programledare för Efter fem. Oroliga själar kunde dock snart lugna sig då TV4 var snabba med att förklara att Anna tagit över programledarrollen för Farmen efter att Paolo Roberto tvingats lämna kanalen.

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt, sa Anna Brolin i samband med kanalens besked.

Anna Brolin om kärleken till barnen

Som privatperson lever Anna Brolin ett hektiskt liv som småbarnsförälder till Lionel, 3, och Elton, 5, som hon har ihop med maken Jesper Rodhborn. Anna och Jesper gifte sig 2013 och det är inte sällan som Anna delar med sig av kärleken på sina sociala medier-kanaler.

Och trots att livet med barn kan vara tufft ibland har Anna tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet att hon inte skulle byta ut det för några pengar i världen.

– Det är intensivt men också alldeles underbart. De är väldigt aktiva, vilda och roliga. Men jag kan säga såhär, man blir väldigt bra på att jaga. Ibland känns det som att jag fångar in dem som bowlingklot, sa hon då.

Anna Brolins hyllning till maken Jesper

I samma intervju berättar Anna dock att det förmodligen inte blir några fler barn för paret.

– Nja, man måste orka med de man har och dessutom har man bara två händer. Man måste också kunna ta varsitt barn under armen och bära ut dem från ett ställe. De är helt fantastiska, men ibland undrar jag hur man pallar, sa hon till tidningen då.

Någon som hjälper Anna att orka vardagen är maken Jesper och i veckan så hyllade programledaren sina barns pappa för hans fantastiska föräldrastil då han fyllde år.

”Ett Grattis är såklart på sin plats idag också! (Jo till vinnaren av Farmen också men väntar liiiite till på alla som kollar på webben för att inte spoila) men detta grattis går till den bästa tänkbara pappan, mästaren i bus, alltid med 10 p i omtanke. Hipp hurra på din dag”, skriver Anna Brolin i ett inlägg på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Calle Sterners plötsliga frånvaro i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Därför försvinner Carolina Gynning och Carina Berg

FOTO: TT