TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Brolins nya barnbesked men maken Jesper: ”Fantastiska”

22 feb, 2021 

Programledaren Anna Brolin lever småbarnlivet tillsammans med maken Jesper Rodhborn och sönerna Lionel och Elton.
Nu avslöjar programledaren om paret går i tankarna på att skaffa ännu en liten familjemedlem.
– Helt fantastiska, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?Brand logo
Är Anna Brolin smartare än en Farmen-deltagare?

Programledaren Anna Brolin, 40, har blivit ett känt ansikte för svenska folket. 2008 började hon arbeta på TV4 främst inriktad på sport. Hon började sedan som programledare för Nyhetsmorgon 2011 och har efter det bland annat deltagit i succéprogrammet Let's dance och är också programledare för Biggest loser.

Just nu är Anna Brolin aktuell som programledare i Farmen på TV4.

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt, sade Anna Brolin i ett pressmeddelande när det stod klart att hon skulle ta över som ersättare efter Paolo Roberto.

– Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar, berättade hon också.

Beskedet om Anna Brolin i Efter fem

Den populära TV4-programledaren är också aktuell i programmet Efter fem. Till en början var det endast Tilde de Paula Eby och Axel Pileby som syntes i rutan när programmet drog igång , men eftersom Tilde de Paula Eby även har andra uppdrag på kanalen har gänget blivit större med tiden.

Annons

Därför kan tittarna numera även se duon Henrik Alsterdal och Anna Brolin i programmet. Det var i vintras som Henrik Alsterdal avslöjade att det var just de två som skulle programleda ihop.

Grym långlunch med min nya tv-fru Anna Brolin! I vår är det vi som rattar Efter fem på torsdagar och fredagar!”, skrev han då intill en bild på sig själv och Anna Brolin.

Sedan dess har tittarna kunnat se duon tillsammans flera dagar i veckan och det verkar som att de trivs väldigt bra ihop.

Anna Brolins avslöjande av barnplanerna

Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn är gifta sedan 2013 och tillsammans har de barnen Lionel, 3, och Elton, 5,5.

Nu berättar programledaren hur livet med småbarn egentligen ser ut.

– Det är intensivt men också alldeles underbart. De är väldigt aktiva, vilda och roliga. Men jag kan säga såhär, man blir väldigt bra på att jaga. Ibland känns det som att jag fångar in dem som bowlingklot, säger hon i en intervju med Aftonbladet.

Annons

Hon avslöjar också parets planer på att skaffa flera barn i framtiden.

– Nja, man måste orka med de man har och dessutom har man bara två händer. Man måste också kunna ta varsitt barn under armen och bära ut dem från ett ställe. De är helt fantastiska, men ibland undrar jag hur man pallar, säger hon till tidningen.

FOTO: Claudio Bresciani/TT/Eero Hannukainen/TT

Annons