LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins ord om sorgen efter saknade vännen Hannah Ekwall

16 feb, 2021 
Patrick Ekwalls fru Hannah Ekwall gick i förra veckan bort i sviterna av cancer.
Nu skriver Anna Brolin om sorgen efter sin saknade vän.
”Fan att världen och livet inte kunde ta bättre hand om dig.”
Annons
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020Brand logo
7 svenska kändisar som har lämnat oss 2020

Det var i helgen som sportjournalisten Patrick Ekwall meddelade att hans hustru, Hannah Ekwall, somnat in bara 39 år gammal.

Paret har sedan länge varit öppna med Hannahs cancer och berättat om sjukdomstidens både mot och medgångar.

Under lördagen skrev Patrick om den stora sorgen när Hannah somnat in.

”Vår underbara älskade Hannah har somnat in.Kampen mot cancern försämrades drastiskt över ett dygn och inte ens Hannah kunde stå emot till slut.Vi är bottenlöst förtvivlade, vi har förlorat en oerhört älskad mamma, en underbar kärlek och levnadsglad människa som bara ville hjälpa andra och sprida glädje”, skrev han då.

Anna Brolins ord om Hannah

Men med en bortgång drabbas inte bara närmsta familjen. Hannah var även en älskad och omtyckt vän och på sociala medier kan man se flera olika hyllningsinlägg till Hannah.

En av många som skrivit fint om henne är vännen och tv-profilen Anna Brolin.

På Instagram skriver hon om sorgen, samtidigt som hon skickar sina varmaste tankar till Patrick och barnen.

Annons

”Hannah. Att du inte är och ska vara med gör mig så himla himla ledsen och förtvivlad. Genomsyrad av omtänksamhet, med det smittsammaste skrattet och den mest godhjärtade av dom alla. Som alltid fick alla att känna sig bekväma och omhändertagna. Fan att världen och livet inte kunde ta bättre hand om dig. Så är känslan. Och hur orättvist det är. Ofattbart, grymt och obarmhärtigt”, skriver hon och fortsätter:

”Mot den mest barmhärtiga dessutom. Önskar att jag hade fått vända på denna situation någon gång – att få servera dig ett glas och samtidigt fixa frillan. Din omtänksamhet, ditt skratt, din kämparglöd och positiva attityd kommer vi bära med oss for life. Det kan ingen någonsin ta ifrån någon. Du kommer alltid vara med och alltid vara saknad. Alla tankar, kraft och kärlek som finns till Patrick och Tindra, Wilma med familj förstås. Vi finns här”, skriver hon.

Annons