Starka reaktioner efter Jenny Strömstedts stora utseendeförvandling

Jenny Strömstedt är en av Sveriges kändaste programledare.
Nu chockar hon sina följare med sin oväntade utseendeförvandling.
”Men va?!”, skriver bland annat kollegan Maria Forsblom.

Jenny Strömstedt är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har varit i rutan i många år. Tillsammans med Steffo Törnquist bjuder hon bland annat på underhållning i Nyhetsmorgon flera gånger i veckan, och tittare runt om i landet har många gånger hyllat den berömda superduon för deras sätt att leda programmet.

De senaste åren har vi varit vana att se Jenny i en blond page, men nu har hon bestämt sig för att göra en drastisk förändring. Nu jublar både följare och kollegor efter att hon visat upp den nya förvandlingen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Jennys plötsliga utseendeförvandling

Jenny har nämligen tagit det stora steget att klippa av sig sina hårlängder. I ett inlägg på Instagram visar hon upp fantastiska före- och efterbilder.

”Nä, kanske dags att klippa av sig skiten. Det var visserligen 20 år sen sist men vem vill inte ha förnyelse”, skriver hon under bilderna.

Och i kommentarsfältet är det hundratals med människor som jublar över den stora förvandlingen. Och TV4-kollegorna Soraya Lavasani och Maria Forsblom är lite extra exalterade.

"MEN SLUTA VAD SNYYYYYYYYYYYGGT!!!!”, utbrister Soraya.

”Men va?! WOW vad snyggt! Helt rätt beslut nu när man ser resultatet. SMASHING!”, skriver Maria.

Även radioprofilen Titti Schultz kommenterar den stora händelsen.

”Jag blir nästan förbannad!!!! Så fantastiskt jäkla snyggt!!!!! Ohämmat avis på att du passar så perfekt i den frippan!! (Dock ej missunnsam!)”, skriver hon.

LÄS MER: Kritiken mot doktor Mikael efter orden i Nyhetsmorgon

Men det är inte första gången vi ser Jenny i en kort frisyr. Precis som hon skriver hade hon även det i början av sin tv-karriär, bara med en aning mörkare nyans.

Ny säsong av Tillsammans med Strömstedt

Men att Jenny har klippt sig är inte det enda stora som har hänt den senaste tiden. Det har nämligen också blivit känt att Jenny och maken Niklas Strömstedt populära program Tillsammans med Strömstedt kommer med en ny säsong!

I programmet åker paret Strömstedt över land och rike för att möta andra gifta par och sätta sig in i deras relationer. Under de olika mötena får tittarna därmed inblick i gästernas olika relationer och äktenskap, men även i Jenny och Niklas tankar, funderingar och erfarenheter.

Säsongen har premiär den 4e mars och den här våren möter det berömda paret andra kända par som Lotta Engberg och Mikael Sandström, Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt, Måns och Ciara Zelmerlöw och Christina Schollin och Hans Wahlgren.

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjös ord om relationen till Anders – så påverkades de av stroken

LÄS OCKSÅ: Jenny Strömstedt om åldersskillnaden med maken Niklas Strömstedt