TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Åsa Ingrossos offentliga uppmaning till bonusdottern Bianca

22 feb, 2021 
Åsa och Bianca Ingrosso
Åsa Ingrosso blev bonusmamma till Bianca Ingrosso när hon hittade kärleken i maken Emilio.
Efter att Bianca delat med sig av en känslosam text på Instagram väljer Åsa att offentligt visa sitt stöd.
– Älskade unge, skriver hon i en kommentar.
Annons
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”Brand logo
Bianca Ingrossos oro inför splittringen – vädjan till Lovisa Worge: ”Inte redo”

År 2015 gifte sig Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso. Makarna träffades när Åsa letade semesterhus på Mallorca och idag driver de flera framgångsrika restauranger på den populära semesterdestinationen.

Åsa och Emilio har inga gemensamma barn men blev båda bonusföräldrar när de träffades. Åsa har nämligen dottern Lina Björling, 21, och Anton Björling, 24, sedan en tidigare relation och från äktenskapet med Pernilla Wahlgren, 53, har Emilio barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, och Benjamin Ingrosso, 23.

Det verkar som att alla barn kommer väldigt bra överens med varandra och att den stora bonusfamiljen trivs med livet tillsammans.

Åsa och Emilios relation till barnen

Eftersom Emilio och Åsa Ingrosso har bott utomlands i många år har de blivit vana vid att inte träffa sina barn regelbundet. I en intervju med Hänt har hustrun förklarat att de får familjepusslet att gå ihop ändå.

– När barnen är här så är de oftast här hela sommaren. Nu jobbar de så väldigt mycket så nu kan dem ju inte vara det. De har liksom hittat sitt sätt, de pratar flera gånger varje dag, sa Åsa då.

Annons

Makarna har även väldigt mycket kontakt med barnen via sociala medier och det händer inte sällan att de lämnar kärleksfulla hälsningar till varandra i kommentarsfält.

Bianca Ingrosso om svåra kampen

Emilios dotter, Bianca, är den i syskonskaran som är mest öppen med sina känslor i offentligheten. Hon delar ofta med sig av personliga texter om det hon går igenom i livet.

I helgen la Bianca Ingrosso upp ett bildspel på sig själv som liten. Dessa bilder får henne att reflektera över hur hon egentligen mådde som barn.

”En stor dröm jag har är att gå tillbaka i tiden och plocka upp lilla Bianca med mina armar och ge henne den största och varmaste kramen. Även om det är svårt att se är du starkare än du tror älskade lilla flicka”, skriver hon.

Åsas offentliga stöd till Bianca

I kommentarsfältet stöttas Bianca av vänner, familj och följare. Mamma Pernilla har skrivit ett par väl valda ord och även bonusmamman Åsa Ingrosso har valt att lämna en fin hälsning.

Annons

”Älskade unge. Du behöver inte åka tillbaka gumman. Hon finns här nu. Hon lever, andras, tänker och existerar. Ta hand om henne idag, var rädd om henne och älska henne. Bianca idag behöver dig lika mycket som då. Älskar dig hjärtat”.

Åsa Ingrossos kommentar verkar uppskattas av följarna. I skrivande stund har den nästintill 500 gilla-markeringar.

FOTO: discovery+, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons