Efter fem-tittarnas ilska mot TV4 efter upptäckten i bilderna

Julia Franzén, Tilde de Paula

TV4:s Efter fem är en höjdpunkt för många svenskar på eftermiddagarna. Men nu får programmet kritik efter att följarna gjort några upptäckter i en bild där Tilde de Paula och Julia Franzén poserar tillsammans.

Eftermiddagsprogrammet Efter fem firar snart två år på TV4. Sedan start har Tilde de Paula, 48, varit ansiktet utåt för programmet men med tiden har flera olika programledare kommit att bli självklara favoriter. Idag är det bland annat Axel Pileby, 33, Henrik Alsterdal, 40, och Anna Brolin, 39, som är med och styr skutan tillsammans med Tilde.

LÄS MER: Karl Fredrik Gustafsson om relationen med paret Mandelmann

Programmet är populärt för dess bredd – då de tar upp mängder av olika ämnen och intervjuar massvis med olika personer. I början av veckan var det ingen mindre än Sveriges första bachelorette Julia Franzén, 30, som gästade programmet.

Julia har synts i tv-rutan tidigare när hon kom långt i Robinson 2020. Under hösten har hon också varit i rampljuset då hon dejtat kändisfotografen Bingo Rimér, 45. Men duon kom ganska snabbt fram till att de ville olika saker, så nu ska hon alltså söka kärleken i tv-rutan istället.

Starka reaktioner efter bilden från Efter fem

Efter att Tilde intervjuat Julia i Efter fem så togs en bild, där längdskillnaden mellan de två kvinnorna blev extra tydlig. Julia är nämligen 182 cm lång, medan Tilde bara är 162 cm lång. Detta är något som tittarna verkar tycka är ganska kul.

”Men hur lång är du egentligen, Julia?”, skriver en tittare.

”Taskigt hehe T kunde stått på podiet istället hehe”, skriver en annan.

”Vilket fotografi. En lång person står uppe !!!! Och den korta står nedanför och fotot blir som karikatyr. Tyvärr två fina damer och det här fotot.”, skriver en tredje.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kritiken mot TV4 i corona-tider

Men något som de verkar tycka är mindre kul är att Julia och Tilde inte följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer om två meters avstånd.

”Vill se bättre social distansering. Viktigt från offentliga människor som ses på TV tycker jag.”, skriver en tittare.

”Så naivt och respektlöst. En barncirkus som uppträder. Idag var jag på vårdcentral där alla måste ta på mask och hålla avstånd på besöket. Det är respekt.”, skriver en annan.

”Behöver man inte ha socialdistans på TV4? Eller har ni glömt bort?”, undrar en tredje.

FOTO: TV4, Instagram

LÄS OCKSÅ: Tittarnas kritik mot Efter fem efter TV4:s beslut

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins pik till Eric Saade i Efter fem

Senaste nytt