Tittarnas kritik mot Efter fem efter TV4:s beslut

Efter fem är ett oerhört populärt program på TV4.
Men såklart är det svårt att göra alla tittare nöjda. Nu riktar tittarna skarp kritik mot programmets val.

Eftermiddagsprogrammet Efter fem firar snart två år på TV4. Sedan start har Tilde de Paula varit ansiktet utåt för programmet men med tiden har flera olika programledare kommit in till programmet och blivit självklara favoriter. fler. Idag är det bland annat Axel Pileby, 33, Henrik Alsterdal, 40, och Anna Brolin, 39, med och styr skutan tillsammans med Tilde.

Programmet är populärt för dess bredd – då de tar upp mängder av olika ämnen och intervjuar massvis med olika personer.

Men då programmet är stort finns det flera tittare att göra nöjda – vilket inte alltid är lätt. Nu när Efter Fem skriver om torsdagens sändning på Instagram är det flera tittare som är sura över just en intervjuperson. Att författaren Jens Lapidus ska komma dit, fast han redan varit med och medverkat i programmet innan, tycker flera tittare är tjatigt och orättvist.

”Varför tar man dit Jens Lapidius en andra gång? Samt att han varit hos Malou? Vi vet att han skrivit en ny bra bok. Detta är något som upprepar sig med flera andra gäster. De är återkommande med samma ämne”, skriver en.

Till kommentaren skriver flera tittare att de håller med:

”Håller med dig”, skriver en. En annan tittare skämtar:

”Han kommer säkert till helgen också”.

Anna Brolins parallella uppdrag

Det var i juni som TV4 avslöjade att Anna utöver sitt jobb på Efter fem även tar över rollen som programledare för Farmen efter Paolo Roberto.

– Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar, sa Anna i samband med att nyheten blev känd, sa Anna då i samband med nyheten.

LÄS OCKSÅ: Maria om relationen med Martin – efter splittringen

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om verkliga relationen till Elin Oskal – så träffades de

Senaste nytt