Kristina ”Keyyo” Petrushina om starka känslorna för Hugo Gustafsson

Keyyo och Hugo

Kristina ”Keyyo” Petrushina och Hugo Gustafssons Let's dance-resa har varit minst sagt turbulent.
Nu berättar tv-profilen om de starka känslorna för sin danspartner.
– Du är fan bäst, skriver hon intill ett kärleksfullt bildspel på dem två.

Förra året fick TV4-tittarna lära känna Hugo Gustafsson, 23, när han för första gången ställde sig på Let's dance-golvet tillsammans med influencern Alice Stenlöf, 24. Duon gjorde succé i programmet och lyckades ta sig en rejäl bit in i tävlingen innan det blev deras tur att lämna. För Alice del var Let's dance över för gott – men för Hugos del hade resan bara börjat.

I februari avslöjades det nämligen att Hugo skulle komma tillbaka till programmet, och i den pågående säsongen av Let's dance har vi fått se honom briljera på dansgolvet ihop med komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina, 24.

LÄS MER: Första bilderna på Jessica Wahlgens nya lyxhus

Hugo och Keyyo om romansryktet

Att Hugo och Keyyo kommer väl överens är något som inte har undgått tittarna. Deras kemi lyser igenom rutan och de har vid flera tillfällen pratat väldigt gott om varandra.

Både Hugo och Keyyo är singlar, vilket har fått många att undra ifall det är någonting mer än dans och vänskap mellan dem. I en intervju med Hänt har duon tidigare förklarat läget.

– Vi gillar att jobba ihop. Det är klart att det blir mycket frågor om det men jag känner just nu att vi verkligen bara fokuserar på tävlingen, sa Kristina, varpå Hugo inflikade:

– Vi kommer bra överens och vi är bra vänner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Gör comeback i Let's dance 2021 efter Carolas hastiga avhopp

Förra lördagen var det Hugo och Keyyos tur att lämna programmet. Det var en rejält känslosam Keyyo som tackade för sig i direktsändning.

– Jag önskar att det hade fått fortsätta för jag vet att vi hade så mycket mer att ge, sa hon då.

Ett par dagar senare meddelade Carola Häggkvist, 54, att hon hoppar av sin medverkan i Let's dance 2021 på grund av hälsoskäl. Strax därefter kom nästa chockbesked – Keyyo ersätter Carola i den stundande kvartsfinalen och får därmed en till chans i tävlingen.

– Det känns jättekul, lite oväntat, sa Keyyo till TV4 i samband med att nyheten avslöjades.

Keyyos starka känslor för danspartnern Hugo Gustafsson

I sociala medier har både Hugo och Keyyo delat med sig av sin glädje över att få återvända till TV4-programmet. Men innan dess hann Kristina ”Keyyo” Petrushina lägga upp ett känslosamt inlägg på Instagram – där hon beskriver sina starka känslor för danspartnern.

”Tack för att du har stått ut med mig. För att du har försökt lära mig allt du kan. För att du kramat om mig när jag känt mig värdelös”, skriver komikern intill ett bildspel på dem två i Let's dance 2021 och fortsätter sedan:

”TACK Hugo. Du är fan bäst”.

I kommentarsfältet hyllas Hugo och Keyyo för deras insats i tävlingen.

”Du är grym!!!”, hälsar en person.

”Du och Hugo passar såååå bra tillsammans :) bli tillsammans”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Let's dance-Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Keyyo

LÄS OCKSÅ: Hugo Gustafssons relationen till Alice Stenlöf idag

FOTO: TV4, Instagram

Senaste nytt