Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Kristina ”Keyyo” Petrushina

Hugo Gustafsson & Kristina Keyyo Petrushina

I årets säsong av Let's dance dansar proffsdansaren Hugo Gustafsson med ingen annan än Kristina ”Keeyo” Petrushina - och den populära duon verkar minst sagt ha funnit varandra. Nu hyllar Hugo sin nyfunna vän inför alla sina följare.

Den nya säsongen av Let's dance är i full gång och alla tränar just nu stenhårt för att ta sig så långt som möjligt i tävlingen. En av de som är med och tävlar är ingen annan än Youtube-profilen och komikern Kristina ”Keyyo” Petrushina, och i en intervju med Hänt berättar hon hur det känns att ha tagit sig an den stora utmaningen.

– Det känns nervigt, peppigt, glatt och nervöst. Och så är det ju prestationsångest och allt sånt, att man vill göra bra ifrån sig. Det är ju liksom allt på en och samma gång, säger hon innan hon skrattandes lägger till:

– Och det är ju inte ofta som man bara har en tråd på sig.

Men vid sin sida genom allt har hon ingen mindre än proffsdansaren Hugo Gustafsson, och som tur är verkar de ha kommit väldigt bra överens. Nu hyllar Hugo den nyfunna vännen inför alla sina följare.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Keyyos ärliga ord om relationen till Hugo

När man är med i Let's dance spenderar man en hel del tid med sin danspartner och det är därför viktigt att man kommer överens. Men det är trots allt ingen garanti. I en intervju med Hänt berättar Kristina om relationen till Hugo och varför hon faktiskt hoppades på att få dansa med just honom.

LÄS MER: Lisa Ajax om nya kärlekslyckan med Max ”Klockrent” Huss

– Jag visste att jag gärna ville dansa med Hugo då jag hade sett honom medverka i tävlingen innan och han var ju jätteduktig och proffsig. Så jag kände att det hade varit kul att köra med en glad och kul person som man skrattar med, säger hon.

Till hennes stora glädje fick hon som hon ville och det verkade dessutom bli exakt lika bra som hon hoppats på.

– Det är svinhärligt att vi kommer bra överens för det är ju ingen garanti egentligen. Så det är jätteskönt att dansa med någon som man klickar med även utanför dansgolvet, säger hon.

Hugo Gustafssons kärleksfulla ord till Keyyo

Nu har det gått några veckor i tävlingen och det nyblivna dansparet har fått spendera ännu mer tid med varandra. Men det verkar bara ha fört de närmre. I ett inlägg på Instagram hyllar Hugo nu sin danskompis. Det är under ett bildspel på honom och Kristina som han skriver:

”Vem fan är som du Party-Kicki?”

Och i kommentarsfältet är det många som hyllar den populära duon för deras dans och härliga personligheter.

”Finaste paret på dansgolvet!”, skriver bland annat en följare.

”Åååh älskar er!”, skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Tobias Bader reagerar på Suzanne Axells beteende i Let's dance

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks svåra tid med Filip Lamprecht under Let's dance