Tårfyllt avsnitt av Let's dance – Alice Stenlöf fick lämna

Tårfyllt avsnitt av Let's dance – Alice Stenlöf fick lämna

Det blev ett minst sagt känslosamt avsnitt av Let's dance.
Deltagarna fick nämligen tillägna sin dans till en viss person och flera fällde en och annan tår.
Intervju med penny Parnevik i Let's dance
Slå på ljud

Philippa Parnevik, 20, berättade i julas i ett inlägg på Instagram om att hon drabbats av hudcancer. Trots att hon själv vid tidpunkten för inlägget mådde bra efter en större operation där hon tagit bort en fläck på benet ville hon då uppmärksamma andra på att vara rädda med sin kropp, och skydda den från solen.

”Var inte dum och sluta som jag. Testa din hud, det tar bara 5 minuter och kan rädda ditt liv. Det är så så så så så viktigt” , skrev Philippa då.

För några veckor sedan fick Philippa en ny fläck på kroppen. Den nya fläcken visade sig vara ofarlig – men hennes familj blev såklart oroliga ändå. När Penny Parnevik gästade Efter Fem pratade hon om oron för sin syster. Det värsta enligt henne var att det nu inte kunde åka till varandra på grund av coronaviruset, ifall något händer.

– Det är ju det som är det värsta. Speciellt i nuläget, när vi inte kan åka till varandra och vi är oroliga något ska hända henne medan vi är här, sa Penny i programmet.

Mamma Mias ord om dotterns hyllning

I fredagens Let’s dance valde Penny att ägna sin dans åt just Philippa. Detta var något mamma Mia Parnevik skrev om på sin Instagram.

“När ens barn blir sjuka så blir livet genast så skört så skört. Vi är mitt uppe i en epidemi men allt annat i livet pågår ju fortfarande. Ikväll dansar vår Penny Lover som har tillägnat sin lillasyster Philippa sin dans ikväll. Mamma hjärtat kunde inte vara mer stolt. Ta hand om er alla.  Denna månad maj är hudcancer månaden i världen”, skriver hon till en bild på döttrarna.

 

Alice Stenlöf fick lämna under fredagen

I fredagens avsnitt blev det Alice Stenlöf som fick lämna tillsammans med sin danspartner Hugo Gustafsson. Fredagens dans tillägnade Alice sin pappa.

– Jag har haft så kul. Jag är så glad jag fick göra den här speciella dansen som sista dans till min pappa. Det betyder så mycket att få göra en tillägnad dans, säger hon med tårar i ögonen i programmet när hon åker ut.

FOTO: TT/Olle Sporrong/TV4/Tv4play

FRÅN FÖRSTASIDAN