Allt du vill veta om dansaren Hugo Gustafsson i Let's dance

Allt du vill veta om dansaren Hugo Gustafsson i Let's dance

Influencern Alice Stenlöf dansar tillsammans med Hugo Gustafsson i Let's dance 2020.
Men vem är egentligen Hugo när han inte dansar?
Har du koll på vad han annars jobbar med? Vet du hur gammal Hugo är? Hänt svarar.

Äntligen är succéprogrammet Let’s dance igång. Kändisarna som tittarna kommer kunna följa under våren är en minst sagt blandad kompott.

Som vanligt är det David Hellenius och Tilde de Paula Eby som styr skutan och leder programmet med bravur!

Hugo Gustafsson i Let’s dance

En av de kända ansikten som tittarna kommer att tävla som vinsten och den eftertraktade dansskon är influencern Alice Stenlöf, 23.

Dansläraren som Alice kommer att dansa med är Hugo Gustafsson. Och det är faktiskt inte bara Alice som är ny för säsongen, det är faktiskt Hugos första gång i dansprogrammet också.

Ja, det är Hugos debut i Let’s dance, men vem är han när han inte dansar? Hänt svarar.

Hugo Gustafsson och Alice Stenlöf

FOTO: Pontus Lundahl/TT

Hur gammal är Hugo Gustafsson?

Hugo Gustafsson är från Billdal som är en tätort i Kungsbacka kommun, västra Sverige. Men hur gammal är egentligen proffsdansaren? Hugo är 22 år gammal och redan hunnit med en hel del i sitt liv.

I Billdal fanns det många aktiviteter att välja på under Hugos uppväxt, men det som han tillslut fastande för var dansen.

Hugos koppling till Camilla Läckberg

I Let’s dance har Hugo mycket stöd runt om i landet. Men en röst som kanske väger extra tungt är från ingen mindre än deckardrottningen Camilla Läckberg.

På Instagram har Camilla delat med sig av en bild på Alice och Hugo, samt uppmanat sina följare att lägga sin röst på just det dansparet. Varför just Hugo ligger varmt om Camillas hjärta är för att de faktiskt är släkt. Ja, det stämmer, de är sysslingar!

“Min syssling (tremänning) Hugo Gustafsson är en ny dansare i Let’s dance!”, skriver Camilla Läckberg.

Hugos jobb i underklädesbutik

Hugo har i många år tävlingsdansat, men lade det på hyllan för sex år sedan. Efter det har han istället varvat dansen med att jobba i familjeföretaget Eva Nette, som bland annat säljer underkläder och badkläder.

– Dans känns ju mest som något man gör för att det är kul. Jag brukar få hjälpa folk jag känner med bröllopsvals och sådär. Kanske blir fler förfrågningar nu efter jag blivit tv-kändis, har Hugo tidigare sagt i en intervju med GöteborgDirekt.

Vad heter Hugo Gustafsson på Instagram?

Hugo Gustafsson har innan Let’s dance levt lite som en doldis. Men efter bara några minuter i rampljuset har Instagram-kontot växt och har idag över 3 000 följare.

Han heter hugogustafsson och delar med sig av fantastiska bilder i vardagen innehållande träning, mat och livet i Let’s dance.

https://www.instagram.com/p/BzaY0hVoVjG/

FOTO: Karin Törnblom/TT, Pontus Lundahl/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt: