Samir Badran om mäklarutbildningen – stöttas av Julia Sundquist

Samir Badran och Julia

För ett och ett halvt år sedan bestämde sig Samir Badran för att börja plugga till mäklare.
Sedan dess har det varit väldigt tyst från honom i sociala medier – men nu berättar artisten hur det egentligen går för honom.

Det har hänt en hel del i Samir Badrans, 30, liv de senaste åren. Sedan han blev en offentlig person i samband med Paradise hotel 2013 har karriären gått som på räls. Tillsammans med parhästen Viktor Frisk, 26, har Samir släppt många hits och dessutom medverkat i Melodifestivalen vid flera tillfällen.

LÄS MER: Pernillas starka ord till Phillipe inför alla

Under sin storhetstid hade Samir & Viktor hundratals konserter och festade en hel del. Det fullspäckade schemat i kombination med mycket alkohol och dåliga vanor tog så småningom ut sin rätt. Hösten 2018 meddelade Samir Badran att han skulle ta en paus från allt efter att ha gått in i väggen.

Därför splittras Samir & Viktor

I oktober förra året kom det kanske inte så oväntade beskedet att Samir & Viktor går skilda vägar i karriären.

– Våra låtar har streamat över 270 miljoner gånger på Spotify, det är ju helt galet! Men nu är det dags att gå vidare, sa Samir i ett pressmeddelande då.

En av anledningarna till att duon splittras är att Samir Badran vill kunna fokusera på sina mäklarstudier. Han började nämligen plugga till mäklare i samma veva som han och Viktor bestämde sig för att lägga det gemensamma musikskapandet på hyllan.

”Har varit sjukt nervös inför att börja plugga men nu kör vi!”, skrev Samir Badran i ett inlägg på Instagram då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Julia Sundquists stöd till Samir Badran efter karriärbytet

Genom alla vändningar har Samir haft flickvännen Julia Sundquist, 24, vid sin sida. Paret förlovade sig för strax över ett år sedan och deras relation verkar bara bli starkare med tiden.

Att Samir har valt att lägga artistkarriären på hyllan för att istället utbilda sig är något Julia är enormt stolt över. På Instagram har hon tidigare hyllat sin pojkvän för det modiga beslutet.

”Världens stoltaste flickvän”, skrev hon i en kommentar till inlägget där Samir offentliggjorde nyheten.

Samir Badran om mäklarstudierna

Så hur går det egentligen för Samir Badran och hans mäklarstudier? Den senaste tiden har det varit väldigt tyst från honom på Instagram – tills nu. I ett nytt inlägg på Instagram berättar Samir att han är en bra bit in i pluggandet.

”Helvete vad länge sen jag ladda upp något på Instagram. Men ville bara uppdatera er med att jag har klarat av halva min utbildning till fastighetsmäklare nu och fick tyvärr min första underkända tenta idag, men va gör det om 1 år då är jag klar och ska börja sälja era hem”, skriver han intill en bild på sig själv och Julia.

I efterhand har Samir Badran dock gått in och gjort en ändring i texten.

”PS: jag såg fel, jag hade inte fått mitt resultat angående tentan”.

Oavsett hur det gick på tentan finns Julia där och stöttar sin fästman. I en kommentar hälsar hon:

”Du är så duktig!! Är stolt”.

LÄS OCKSÅ: Samir Badrans sista ord om Talang innan försvinnandet

LÄS OCKSÅ: Julia Sundquist om kampen i relationen med Samir

FOTO: TV4