Fansens oro över Samir Badrans vändning efter utbrändheten

Samir Badran berättar om sin comeback efter utbrändheten.

Samir Badran gick in i väggen i höstas och har sedan dess hållit kalendern tom för att vila upp sig. Nu berättar han om comebacken efter utbrändheten.

Samir Badran, 28, har en tuff höst och vinter bakom sig. Efter att han och parhästen Viktor Frisk, 23, gjort succé i bland annat Melodifestivalen följde en längre tid av av intensivt arbete och festande.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Det fullspäckade schemat i kombination med mycket alkohol och dåliga vanor tog så småningom ut sin rätt. I höstas meddelade Samir Badran att han skulle ta en paus från allt efter att ha gått in i väggen.

”Jag har stressat, festat, sovit dåligt, pressat mig själv till max, ätit dåligt, druckit mycket alkohol och levt utan någon som helst tanke på hälsa under stor del av mitt liv”, skrev Samir Badran i ett inlägg på Instagram i slutet av oktober förra året.

Utbrändhet tar lång tid att läka och Samir Badran har de senaste månaderna tackat nej till nya åtaganden för att kunna vila. Han har också varit i Thailand en längre tid för att återhämta sig.

Goda nyheter för Samirs fans

Nu kommer en glad nyhet för alla Samir Badrans fans. På Instagram meddelar Samir att han gör comeback på scenen – men bara för ett par dagar.

JAG ÄR BACK, iaf för två dagar. Imorn är det dax för reunion med mina grabbar! Tillsammans med @celsiussverige , JLC, Samir och Viktor och Johnny Edlind ska vi köra två heldagar i Åre med spelningar, afterski, Instagram workshop med Johnny Edlind, PARTY och självklart skiiiiiz. Ses där!” skriver Samir Badran på Instagram.

Bland kommentarerna i inlägget stöttas Samir av fansen, och samtidigt uttrycker de sin oro.

Du är så otroligt stark”, skriver en.

Ta det nu lugnt o var rädd om dig!”, skriver en annan.

Ta det lugnt, ”skynda långsamt” och glöm inte att återhämta dig”, skriver ännu en.

Pausen med flickvännen Sigrid

Under den tid som Samir Badran varit utbränd har han inte umgåtts så mycket med sin flickvän, Sigrid Bernson, 29. Många oroliga fans har ställt frågan om de överhuvudtaget fortfarande är ett par. I början av januari kunde Samir Badran ge dem ett lugnande besked.

NEJ, det är inte slut! Och jag och Viktor har INTE slutat med musiken”, skrev Samir då på Instagram.

LÄS MER: Efter pausen – Samir Badrans svar om relationen med Sigrid

LÄS MER: Samir Badrans ord om pausen med flickvännen Sigrid

FOTO: IBL